Folytatódik a Marsra magyar! az Indexen

2023-09-15

Szeptember 18-tól új részekkel folytatódik a NASA megbízását teljesítő Hajnal-Vasad Kft. története az Index YouTube csatornáján. Az őszi szezonban hat vadonatúj epizód érkezik, melyekben újabb sztárok, és meglepő vendégszereplők bukkannak fel.

A Marsra magyar! című dokukomédia 2023. május 2-án debütált az Indexen. A történet a Hajnal-Vasad Kft. mindennapjai köré épül, a sztori fő vonalát az indítja el, amikor kiderül: a cég neve felmerült a világ vezető űrkutatási hivatalánál, a NASA-nál a Mars Expedíció lehetséges beszállítói között.

Az új évad hétfőn indul az Indexen: az üzemben újra munkába áll Vass Mari (Stefanovics Angéla), Láng Tamás (Keresztes Tamás), Maró Sándor (Badár Sándor), hogy a cégvezető Hajnal Károly (Csőre Gábor) irányítása mellett, vagy annak ellenében sikerüljön teljesíteni a NASA megbízását a Mars küldetésben. Az új epizódban rögtön egy előkerülő VHS felvétel különös tartalma borzolja tovább a kedélyeket. De a későbbiekben még a koporsókészítés és a részecskegyorsító-gyártás rejtelmeibe is belekóstolhatnak a már amúgy is túl sokat látott melósok.

Az ősz további epizódjaiban újabb sztárok és meglepő vendégszereplők bukkannak fel. A rajongók nagy örömére – és a Hajnal-Vasad Kft. nagy rémületére – visszatér a börtönből Nagybani Laci, azaz Thuróczy Szabolcs is. Igazi celebszpottingra készülhetnek mindazok, akik figyelemmel követik a Hajnal-Vasad Kft. katasztrófa-gazdag küldetésének alakulását. Egy-egy cameo erejéig meg fogja lepni a csapatot Árpa Attila, Stork Natasa, Takátsy Péter, Köllő Babett és Mucsi Zoltán is.

Fotókredit: Aradi Nóra„Szeretek kibújni a komfortzónámból, így izgatottan és nagy örömmel fogadtam el a lehetőséget, amikor a Marsra magyar! stábja megkeresett, hogy egy váratlan felbukkanással én is része legyek a népszerű sorozatnak” – mesélte a forgatás kapcsán Köllő Babett műsorvezető.

Árpa Attila is felbukkan majd a történetben, szereplése kapcsán elmondta: „Minden ökörködésben szívesen veszek részt, pláne, ha a felszínen baromkodásnak ható produkció mögött tűpontos, professzionális csapat áll. A Marsra magyar! stábja pontosan ilyen csapat, így egy cameo-t boldogan bevállaltam az egyik epizódban.”

Fotókredit: Aradi NóraA teljes egészében hazai fejlesztésű és magyar gyártású sorozat a KMH Film és a Magyar Telekom koprodukciójában készül. A részeket hat héten keresztül minden hétfőn az Indexen tekinthetik meg a nézők, az epizódok később kizárólag a hírportál YouTube csatornáján lesznek elérhetők.

Hirdetnék