Értékesítés

A minőséget hirdetjük

Az Indamedia portfólióba tartozó kiadványok havonta mintegy 5 millió belföldi internetezőt érnek el. A hirdetők több száz termék, valamint számos központi témaszponzorációs lehetőség és adatklaszter közül választhatnak.

Az Indamedia Network tagjaként a hirdetési megoldások kiszolgálását, két értékesítésre specializálódott cég látja el.

Bemutatkozás

logo

Az Indamedia Sales Kft., Magyarország legnagyobb árbevételű digitális média értékesítéssel foglalkozó cége, amely elsődlegesen az Indamedia Network  kiadványainak és közösségi felületeinek hirdetés-értékesítését végzi.

Az Indamedia Sales kezeli, többek között, a hazai közvélemény számára elsődleges hírforrásnak számító Index, valamint a gazdasági hírekkel és piaci információkkal foglalkozó gazdasági site a Economx.hu hirdetési felületeit.

Az online női magazinok szegmensében piacvezető Femina (a kiadóhoz tartozó gasztró és lifestyle magazinok), valamint a minőségi és szakértő tartalmat kínáló Dívány, a 25 éve meghatározó program és kulturális magazin a Port.hu és a méltán népszerű autós magazin a Totalcar hirdetések kapcsán is az Indamedia Sales munkatársai segítik a hirdetőket.

Az Indamedia Sales mindent megtesz annak érdekében, hogy hatékony elérést nyújtson a hirdetők számára minőségi környezetben. Ezt biztosítja a 2019-ben létrehozott Quality Placement™ (QP) minősítés.

A kampányok eredményességének fokozására, a célcsoport megfelelő célzására, számos kampányban már bizonyított terméket kínál a sales house, többek között az IndaWeek, IndaMonth és IndaSpot megoldásokat.

logo

A legújabb digitális hirdetési megoldások értékesítését az Indamedia csoporthoz tartozó DN Sales House látja el.

We Love Budapest és We Love Balaton hirdetési felületek értékesítése

A népszerű turisztikai magazinok Budapest és a Balaton nevezetességeinek, kulturális eseményeinek, valamint szórakozóhelyeinek igényes és egyedi formában való bemutatására vállalkoznak. A két kiadvány a színvonalas tartalom mellett vizuális élményt is kínál az olvasóknak az egyedi látásmóddal készült fotókon keresztül.

Podcast hirdetések

Az Indamedia csoport kedvelt podcast műsorai kiváló lehetőséget kínálnak a felhasználói igényekre szabott, akár a platform független dinamikus hirdetés kiszolgálásra is.

IndaSpot Ultimate

Az Indamedia népszerű, teljes képernyős, videós hirdetési megoldása az IndaSpot adaptációjának a Mediaworks portfólión történő értékesítésével a DN Sales House egyedi megoldást nyújt a hirdetők számára. Az IndaSpot Ultimate használatával a videós hirdetések a legnagyobb elérés mellett célzottan, pontosan mérhetően helyezhetőek el Magyarország két legnagyobb elérésű online portfólióján, egy hét alatt összesen közel egymillió kontaktus biztosítva a 18-59 éves célcsoportban.


Mindkét területen szakértő kollégák tevékenykednek, akik ismerik az ügyfelek piaci környezetét és optimalizált hirdetési megoldásokat kínálnak. Hiszünk abban, hogy a folyamatos fejlesztésen, az innovatív megoldásokon keresztül értéket teremtünk partnereink számára és eredményesen támogatjuk üzeneteik prémium környezetben való bemutatását.

Showroom

Tekintse meg hirdetési megoldásainkat!

Megnézem
Hirdetnék