Bemutatkozás

Indamedia Network

Az Indamedia a hazai internetes médiapiac egyik legrégebbi digitális kiadóvállalata, amely vezető szerepét nemcsak az elmúlt évtizedek során tudta sikeresen megőrizni, hanem mára üzleti modelljébe sikeresen integrálta a klasszikus hirdetési megoldáson túli non-média típusú tevékenységeket is. A cégcsoport érdekeltségeibe több kiemelkedő látogatottságú hazai online kiadvány és számos szolgáltató cég is tartozik.

Az Indamedia 13 online kiadvánnyal van jelen a hazai piacon, amelyek együttesen havonta csaknem 5 millió belföldi internetezőt érnek el. Portfóliójába tartozik a hazai közvélemény számára elsődleges hírforrásnak számító Index, valamint a gazdasági hírekkel és piaci információkkal foglalkozó gazdasági site az Economx.hu.

Szintén a cégcsoport tagja a hazai kulturális kiadványok piacát több mint 25 éve domináló Port.hu program és kulturális magazin, valamint az online hírportálok közül szinte egyedüliként a kereskedelmi tévézésben is komoly sikereket elérő autós magazin a Totalcar is.

Az Indamedia a kiemelkedő közéleti és kulturális elérésen túl az online női magazinok szegmensében is piacvezető. A szegmens zászlóshajójának, a Feminának a tartalmát a csoport számos más női tematikájú kiadványa is támogatja, ilyen a minőségi és szakértői tartalmakat kínáló Dívány, valamint számos kisebb gasztro és lifestyle magazin is.

Az Indamedia kiadványok köre, valamint tartalmi spektruma az elmúlt években számos belső fejlesztéssel bővült, azonban az organikus fejlődést számos akvizíció is támogatta. 2022 év végén csatlakozott a csoporthoz a főváros és a balatoni térség rejtett értékeit és gasztró érdekességeit bemutató prémium turisztikai magazin a We Love Balaton és We Love Budapest.

A cégcsoport széleskörű kiadói tevékenységét számos belső szolgáltatócég is támogatja. Az Indamedia Network kiadványainak hirdetés-értékesítését elsődlegesen Magyarország legnagyobb árbevételű digitális médiaértékesítéssel foglalkozó cége, az Indamedia Sales végzi. A cégcsoport speciális és innovatív értékesítési feladatait a sokszínű hirdetési megoldásokat kínáló Display Now Zrt. támogatja.

Az Indamediát erősíti továbbá a hirdetés-technológiai szoftvereket fejlesztő és értékesítő Media Future Zrt., amely a saját fejlesztésű szoftverek forgalmazásán kívül a Gemius AdOcean adserver szolgáltatás kizárólagos hazai disztribútora is.

2020-ban került az Indamedia csoport kötelékébe Dialogue Creatives 360 fokos digitális ügynökség, amely számos hazai és regionális partnerének kiszolgálásán túl jelenleg átfogó szolgáltatást nyújt a teljes cégcsoport vállalatainak kreatívgyártás, marketingkommunikáció, valamint a digitális tartalommarketing területen.

Az Indamedia minden kiadványa elkötelezett az értékteremtés, a tájékoztatás és a minőségi kikapcsolódást, szórakozást nyújtó tartalomszolgáltatás mellett. A portfólióba tartozó oldalakon valamennyi célcsoport megtalálja a számára hasznos, informatív, értékes és szórakoztató tartalmat.

Hirdetnék