A Velvet az Indamedia csoport online bulvármagazinja. A friss, merész és szórakoztató portált az Index indította útjára 2002-ben.  Az oldal népszerű és könnyed témái leginkább a fiatal korosztályt vonzzák, de az Index címlapi fix kiemelése és a Velvet aktív közösségimédia-jelenléte folyamatosan színesíti a látogatói palettát.

Az online bulvármagazin színvonalas kikapcsolódást nyújt olvasóinak, akik szórakoztató és a celebvilághoz kapcsolódó, naprakész tartalmakért keresik fel az oldalt. A Velveten egy helyen találhatók meg a hazai és külföldi hírességekkel kapcsolatos legfrissebb információk, a legérdekesebb sztártitkok, emellett bűnügyi és popkulturális tartalmak között is böngészhetnek az olvasók. Az oldal hírekben megbízható és objektív, könnyedebb témákban viszont egyéni hangvételű és szórakoztató.

A Velvet tartalmait tematikus rovatokban és blogokban érhetik el az olvasók. A kínálatban aktuális és izgalmas témákat feldolgozó trendblog, párkapcsolati témáknak dedikált blog, Budapesttel kapcsolatos érdekességekkel foglalkozó rovat, utazós blog, valamint a legfontosabb, sokakat érdeklő bűnügyekről szóló rovat egyaránt helyet kap. A bulvársite-on emellett a celebhírektől a mélyinterjúig megtalálható minden, ami a híres emberekkel történik.

Hirdetési megoldások Tovább a kiadványra
Hirdetnék