A Totalcar az ország legismertebb autós site-ja már 2000 óta. Az Indamedia csoport kiadványa fix, 90 százalékban férfi közönségből álló olvasói bázissal rendelkezik, és stabilan őrzi pozícióját a top hazai online autós oldalak között. A Totalcar hasábjain naponta 15-20 friss anyag jelenik meg. Ezek között autós hírek, érdekességek, tesztek, közéleti anyagok, vélemény- és technika cikkek, videók, podcast adások, motoros és robogós témák egyaránt megtalálhatók.

Az Index.hu címlapjáról is elérhető online magazin csapatát magas szakértelemmel rendelkező, a téma iránt elkötelezett újságírók alkotják. A szerkesztőség egyedi hangvételű, színvonalas, edukatív és szórakoztató tartalmai folyamatosan nyomon követik az autós közélet eseményeit. Kiemelten népszerűek az autópiacon tapasztalható visszaéléseket felgöngyölítő tényfeltáró írások és a fogyasztóvédelmi témájú cikkek is.

A Totalcar nem csupán egy online magazin. Az elmúlt évek tudatos tartalmi fejlesztéseinek köszönhetően hivatalos YouTube-csatornája több százezer feliratkozóval büszkélkedhet, a videós tartalmak megtekintése pedig elérte a százmilliós nagyságrendet. A Totalcar csapata rendezi meg az ország legnagyobb autós eseményének számító Parkoló Parádét. Az autórajongók ezreit megmozgató rendezvény egyik népszerű szakmai eleme a Mesterkurzus előadássorozat. A Totalcar számos szolgáltatással is segíti a használtautó-vásárlás vagy eladás előtt állók életét, ilyen a TotálKár, a TotalCheck és a TotálKártérítés.

Hirdetési megoldások Tovább a kiadványra
Hirdetnék