A Retikül hiánypótló női kiadvány, amely 2011 óta van jelen a piacon. Az Indamedia portfóliójába tartozó site a divat és a szépségápolás iránt érdeklődő női közönségre koncentrál. Az elmúlt években elkötelezett olvasói bázist épített ki, a fiatal korosztály mellett mára egyre népszerűbb az 50 feletti nők körében is. Igényes megjelenése, magas minőségű tartalmai és exkluzív hirdetési környezete lehetővé teszi, hogy partnereink hatékonyan és célzottan szólítsák meg az elérni kívánt célcsoportot az oldalon.

Az online divatmagazin a valódi, kortalan szépséget hirdeti. Naponta frissülő cikkeit, divathíreit és stílustippeit színvonalas divat- és termékfotók, street style képek színesítik. A Retikül beszámol az aktuális öltözködési trendekről és termékekről, valamint segít eligazodni a magas minőségű szépségápolás világában. Az oldal számos ötletet, inspirációt nyújt az olvasók számára, emellett a sokoldalú szépség bemutatásán keresztül a nők önbizalmának erősítését is célul tűzte ki.

A Retikül különlegessége abban rejlik, hogy kizárólag a szépséggel és a divat világával foglalkozik. Rovataiban minden szépségápolás és divat iránt érdeklődő olvasó megtalálja a számára izgalmas tartalmat – legyen szó sztárokról, valamilyen szempontból kiemelkedő termékekről, frizuratrendekről, bőrápolásról vagy az olvasók körében népszerű terméktesztekről. Az online magazin segítségével teljes körű képet kaphatunk a divat világáról a mindennapi öltözködéstől kezdve egészen az haute couture-ig.

Hirdetési megoldások Tovább a kiadványra
Hirdetnék