Magyarország leglátogatottabb kulturális programajánló portálja, az Indamedia csoport portfóliójának legidősebb tagja. A Port.hu már 1996 óta van jelen a piacon, és az egyik legismertebb márkanévnek számít. Folyamatos tartalmi fejlesztései révén nem csak a tévénézők és a filmek szerelmesei számára kínál érdekes és hasznos tartalmakat. Fiatalos hangvételével, innovatív megoldásaival mára megkerülhetetlen online magazinná vált a popkultúra területén.

A Port.hu a kultúr szektor egyik legkedveltebb kiadványa, emellett rendkívül népszerű a hirdetők körében is. Az online magazin egyeduralkodó a piacon, megbízható kínálatának köszönhetően biztos tájékozódási pont, látogatottsága a hétvégi időszakban kiemelkedő. Tartalmait az aktív, a szabadidős és kulturális kikapcsolódás iránt érdeklődő közönség keresi. A Port.hu-n olyan egyedi és látványos, kifejezetten az oldalra szabott hirdetési megjelenésekre van lehetőség, mint a TV rovat nyitóoldalán futó csatorna szponzoráció.

A portál teljes körű képet ad a hazai szabadidős és kulturális kikapcsolódási lehetőségekről. Sokszínű kínálatában az olvasók egy helyen találhatnak meg mindent, ami a szórakozással kapcsolatos. Legyen szó tévéműsorról, színházi- és mozielőadásról, koncertről, fesztiválról vagy kiállításról. A Port.hu mégis jóval több, mint egy programajánló oldal. Kínálatát minőségi szerkesztőségi tartalmak, a kulturális élettel foglalkozó cikkek, kritikák, blogok és a hivatalos YouTube csatornáján elérhető videók színesítik.

Hirdetési megoldások Tovább a kiadványra
Hirdetnék