Az Index Magyarország vezető hírportálja, az Indamedia csoport zászlóshajó kiadványa. A közéleti site 1999 májusa óta van jelen a piacon, és azóta is stabilan az első számú tájékozódási pont a magyar internetes térben. Az Index az egyik legismertebb internetes brand, eredeti stílusának és független hírszolgáltatásának köszönhetően fogalommá vált a médiapiacon.

A 24 órában folyamatosan frissülő közéleti magazin kínálatában bel- és külpolitikai, gazdasági, technika-tudomány, kulturális és sport témájú hírek egyaránt megtalálhatók. Mindenről, ami igazán fontos – legyen szó hazai közéleti eseményekről vagy nemzetközi történésekről – a legtöbben az Indexen tájékozódnak. A hírportál nyitóoldala az olvasók mellett a hirdetők körében is kiemelten népszerű, hiszen számos új és korszerű hirdetési felületen, kifejezetten a címlaphoz szabott látványos megjelenéssel érhetnek el nagyszámú felhasználót. Kampányaikkal eredményesen tudják megszólítani a legnagyobb kereskedelmi célcsoportokat.

Az aktuális hírek, elemzések, hazai és külföldi helyszíni tudósítások mellett a Zöld Indexnek köszönhetően kiemelt fókuszt kap a környezettudatosság és a fenntarthatóság is. A platform emellett olyan izgalmas videós formátumoknak ad otthont, mint a közéleti témákat boncolgató Kibeszélő vagy az ismert emberek életébe, személyes történeteibe bepillantást engedő Sunday Brunch. Szintén az Indexen fut a Spotify hazai podcast toplistájának első helyezettje, a Márkó és Barna Síkideg.

Hirdetési megoldások Tovább a kiadványra
Hirdetnék