A Femina.hu az Indamedia csoport piacvezető női magazinja. Már 15 éve meghatározó szerepet tölt a hazai női site-ok között, ráadásul látogatottságban felveszi a versenyt a hírportálokkal is. A Femina a 21. századi nőt helyezi középpontba, sokszínű tartalmi kínálata túlmutat az általános témákon, és a világra nyitott, inspiráló nőket szólítja meg. Az online magazin egyszerre informatív, reagál a minket körülvevő változásokra és minőségi kikapcsolódást, feltöltődést nyújt olvasóinak.

A női portál rovatai változatosan dolgoznak fel komoly és könnyed, szórakoztató témákat egyaránt. A magazin informatív, minőségi tartalmakat kínál például az egészség, a gyereknevelés, az emberi kapcsolatok, a szépség, az utazás, az otthon témakörében, emellett bemutatja a világ izgalmas híreit, és bepillantást enged a sztárok életébe.

A Femina sokkal több, mint egy online magazin: egy összetartó, erős női közösség. Kiváló példája a nagy sikerrel futó Femina Klub, amely számos teltházas előadáson van túl, és már a hetedik évadát kezdi meg. A klubesteken Szily Nóra vezetésével sokakat érintő, érzékeny vagy akár tabu témákat dolgoznak fel az adott terület elismert szakértőinek segítségével. Igazi lélektöltő beszélgetések érhetők el a Femina Spotify csatornáján is. A Femina az online közösségi térben szintén erős bázissal rendelkezik, Facebook-oldalát több mint félmillióan követik. A tartalmi szolgáltatás mellett a FeminaShop e-kereskedelmi oldalon kínál a női célcsoportra fókuszáló termékeket.

Hirdetési megoldások Tovább a kiadványra
Hirdetnék