Az Economx.hu az Indamedia csoport gazdasági magazinja, amely közérthetően és lényegre törő stílusban foglalkozik a pénzügyi világ eseményeivel. A független üzleti portál magas szakmai minőségű tartalmait tapasztalt, kiváló szakújságírói gárda készíti. A legolvasottabb cikkek közé tartoznak a pénzügyi, befektetési témájú írások és a gazdasági folyamatok hátterét, lehetséges hatásait megvilágító elemzések.

Tárgyszerű és mértéktartó írásaival az Economx.hu a gazdasági és vállalati irányítók, a pénz- és tőkepiaci befektetők döntéseit támogatja. A portál folyamatosan fejleszti tartalmait és új formátumokkal jelentkezik. Az Economx.hu videós podcastjeiben meghívott szakértőkkel mindig aktuális, a közvéleményt leginkább foglalkoztató kérdésekre keresi a választ. 2022-ben indult el a Financiológus rovat, amely egyedülálló kezdeményezésként a mindennapi pénzügyi döntésekben segíti az olvasókat, és már a kezdetektől népszerű szolgáltatás, valamint tartalom a felhasználók körében.

Az Economx.hu rendszeresen szervez üzleti szakkonferenciákat, ahol neves előadók járják körül például az energetika, a zöldgazdaság, a HR, az ingatlan- vagy a pénzügyi piacot érintő aktuális és legfontosabb kérdéseket. A gazdasági magazin emellett print kiadványokkal is jelen van a piacon. Legutóbbi, A legjótékonyabb magyarok 2021 címet viselő összeállításuk az üzleti élet szereplőinek példáján keresztül népszerűsíti az adományozást Magyarországon.

Hirdetési megoldások Tovább a kiadványra
Hirdetnék