A Dívány a Femina Media prémium online életmód magazinja, amely 12 éve van jelen a piacon. Az elmúlt években stabil AB státuszú olvasói bázist épített ki, melynek köszönhetően mára a top női site-ok között foglal helyet. A Dívány egyedisége és népszerűsége abban rejlik, hogy valóban magazin élményt nyújt és minőségi tartalmat kínál.

A Dívány cikkei szakértői szemmel dolgoznak fel aktuális és mélyebb tartalmú témákat. Nyitott és felfedező megközelítésnek köszönhetően az online magazin tartalmas olvasói élményt biztosít az internetező közönségnek. Az oldal cikkeit kivételes újságíró gárda készíti, akik egy-egy szakterületet is képviselnek, hiszen a szerkesztőség tagjai között pszichológussal, irodalomterapeutával, nyelvésszel, zenésszel, stílustanácsadóval, tanárral és filmkritikussal is találkozhatunk. Ez a sokszínűség a kínálatban is fontos szerepet kap, a témák között egyaránt megtalálható a pszichológia, a testi-lelki egészség, az életmód, a kultúra, a történelem, az utazás, a gasztronómia vagy éppen a mindennapi praktikák.

Az online magazin alapos és színvonalas írásai egyszerre hitelesek, elgondolkodtatóak és szórakoztatóak. A Dívány érzékeny a trendekre, de nem felejt el nosztalgiázni sem, kíváncsi a legújabb kutatásokra, a világban zajló aktuális történésekre, miközben a hírek mögé is néz, és keresi a mélyebb összefüggéseket.

Hirdetési megoldások Tovább a kiadványra
Hirdetnék