Zseniális év végi lehetőségek

2019-11-08

evvege_blogra.png

 

Minden tekintetben fontos időszak a november-december, ha pedig a lehető leglátványosabb megjelenéssel szeretnéd zárni az évet, megsúgjuk milyen kiemelt témákkal foglalkozunk a közeljövőben:

 

Az Index Zöld Karácsony melléklete 24 napon keresztül kiemelt figyelemmel foglalkozik a környezettudatos karácsonnyal. A Dívány a megszokott színvonalon, irodalmi és történelmi érdekességekkel alapozza meg a karácsonyi hangulatot, továbbá vásárlási tippekkel látja el az olvasóit. A Femina külön mellékletben foglalkozik a karácsonnyal: dekor- és ajándék ötletekből, készülődési tippekből biztosan nem lesz hiány. A Sóbors elhozza idén is a legínycsiklandóbb ünnepi ételeket és desszerteket, a Napi pedig felgöngyölíti az ünnepek gazdasági oldalát is: online vásárlás, részletfizetési láz, banki és általános témák várhatók a mellékleten. Az adventi program- és könyvajánlóról pedig természetesen a Port gondoskodik.

 

18 napon át, címlapon foglalkozik majd az Index a   női kézilabda-világbajnoksággal. A férfi kézilabda-vb esetében például 59 szerkesztőségi cikk született, melyből 8 élő közvetítés volt. Több, mint 361 000 egyedi felhasználó böngészte a tartalmakat, így most is kirobbanó statisztikákkal számolunk.  Az   új Star Wars-t nem csak az olvasók, de az újságírók is izgatottan várják, ez pedig vibráló és olvasmányos cikkeket eredményez majd az Index Kult rovat felületein, illetve a Port.hu-n is. Mire számíthatsz hirdetőként? Változatos tartalmakra, színes formátumokra és érdeklődés alapú célzásra. 

 

Ha szeretnél a kiemelt év végi tartalmaink mellett hirdetni, keresd fel sales-es kapcsolattartód, vagy írj a   sales@indamedia.hu   címre!

Hirdetnék