Videós újdonságokkal indul a tavasz az Indexen

2022-03-04

Az Index vadonatúj és megújuló formátumokkal készül a tavaszi időszakra. Hamarosan visszatér a Márkó és Barna Síkideg podcast, megújulnak a Kibeszélő és a Sunday Brunch műsorok, valamint TikTok oldalán is új sorozatot indít a hírportál.

Megújul a Kibeszélő és a Sunday Brunch

Új műsorvezetőkkel indul újra az Index politikai beszélgetős műsora, a Kibeszélő. A közéleti műsor egyik házigazdája az ATV és az Index kölcsönös szakmai partnerségének keretében Somos András, a csatorna egyik arca lesz, míg a szerkesztői és szintén műsorvezetői feladatok másik részét Csikós Magdolna, a hírportál újságírója látja el.

A közelmúltban Kibeszélő Extra néven indult az Index új közéleti vitaműsora, melyben közérthető módon, szakértők megszólaltatásával, társadalmat érintő hazai és nemzetközi ügyek kerülnek napirendre. A műsor házigazdái Siklós András újságíró és új műsorvezető-szerkesztő kollégája, Tikvicki Dóra, a szegedi Egyetem Tv főszerkesztője lesznek.

Egy kisebb szünet után új műsorvezetőkkel folytatódik a vasárnaponként jelentkező Sunday Brunch is. A március közepén induló harmadik évadban Dallos Bogi énekesnő és Csiby Gergő színész beszélgetnek vendégeikkel, akik egy kávé mellett mesélnek érdekes, máshol még nem hallott személyes történeteikről, életútjukról és munkájukról.

Bevált formátum, új köntösben

Az egyik legnépszerűbb hazai podcast a Márkó és Barna Síkideg tavaly debütált az Indexen, és hamar felküzdötte magát a Spotify hazai podcast toplistájának élére. A hetente jelentkező magasfeszültségű műsorban egyszerű hétköznapi, de annál bosszantóbb élethelyzeteken idegeskedhettük magunkat síkra. Még bőven akad alapanyag a közös puffogáshoz, úgyhogy egy rövidebb szünet után április első hetében Linczényi Márkó és Turai Barna is megújult arculattal és tartalmi tematikus blokkal tér vissza.

A TikTokot is beveszi az Index

Tavaly egy TikTok tehetségkutatóval lépett a hírportál az új digitális platform világába, a lendületet megtartva most új formátummal készül, kifejezetten TikTokra szabva. A tavalyi versenyből sokak által megismert Stand-Up Budapest megálmodói, Török Ádám és Pablo Toapanta új műsorral várják a TikTok közösségét. A Jobb/bal olyan központi témákat jár majd körbe álláspontokat ütköztetve, mint az oltás, a kriptovaluta, a házasság és az oktatás; az aktuális kérdések kibeszélésben az utcai embere is nagy szerepet kap majd.

Hirdetnék