Videós formátumban hirdetsz? Nálunk több lehetőséged is van így megjelenni

2020-04-06

Segítünk egy kicsit Out Of The Box gondolkodni a hirdetés megoldásainkkal kapcsolatban. Arról már többször is írtunk, hogy egy nap, illetve egy hét leforgása alatt is rengeteg valós felhasználót el lehet érni az Indamedia portfólion az Inda Max és az Inda Week segítségével. Utóbbival egy kampány során elértük a magyarországi internetezők 71%-át.

indaweek-03.png

Arról mostanában nem volt szó, hogy hol és milyen típusú megjelenési lehetőségekkel tudunk szolgálni hirdetőinknek. Úgy látjuk, hogy bőven van igény videós megjelenésekre. Aki ilyen formában szeretné elérni a célközönségét, annak nem csak a tévék reklámideje áll rendelkezésére, és nem is kell a YouTube-ra mennie, hogy videókat megelőző és megszakító hirdetéseket helyezzen el. Van más lehetőség is. Nem is egy.

Az Indamedia Sales 6 különböző módon tudja kiszolgálni a videós hirdetéseket.

Van néhány jól ismert és bevált formátumunk, mint például  a Pre-roll spot, a Pre-roll extra és a Pre-roll stronger. Van még Mid- és Post-roll spotunk is. Itt videók előtt, közben és végén lehet megjelenni a hirdetéssel. De a Pre-roll extra annyiban tud többet, hogy a videó melletti jobb oldali hasábban megjelenik egy 310x40 pixeles statikus kép is, mint egy plusz hirdetésként, ami ott marad a pre-roll lefutása után a következő videó betöltődéséig.

Ha nem csak videók előtt, után, közben szeretnél megjelenni hirdetéseddel, akkor itt az Outstream. Ez a hirdetési megoldásunk Index címlapon, illetve kiadványaink cikkoldalain, roadblock és mobil banner zónában található. Attól olyan egyedi, hogy csak akkor jelenik meg, amikor az olvasó eljut odáig a cikkben, akkor a hirdetési zóna lenyílik, a videó pedig elindul. Így néz ki működés közben az Outstream:

Ha tetszenek a felsorolt hirdetési megoldásaink, ha szeretnéd a kampányoddal elérni a magyarországi internetezők felét elérni úgy, hogy csak az Indamedia portfólión keresztül hirdetsz, akkor keresd Indamedia Sales kapcsolattaródat vagy írj a sales@indamedia.hu-ra.

Hirdetnék