Újra várja az autók szerelmeseit a Parkoló Parádé

2022-05-11

Megérkezett a tavasz, az autók végre birtokba vehetik az aszfaltot! A tuningé lesz a főszerep az év első Parkoló Parádéján, ahol minden a teljesítménynövelésről és az érdekes műszaki megoldásokról szól majd. Ezúttal is izgalmas programokat kínál a Totalcar népszerű rendezvénysorozata, amely évről évre autórajongók ezreit mozgatja meg.

A 35. Parkoló Parádé május 15.-én, 12-18 óra között várja az érdeklődőket a Hungexpo területén. A Totalcar ezúttal tematikus közös parkolásokkal készül, az idei első PP az autótuning jegyében zajlik majd. Mesterkurzus keretében a Toyota Supra motortuningjairól híres Bácsi Gergely beszél arról, hogy mennyire komoly vállalás, amikor egy autótulajdonos úgy dönt: eltér a gyári állapottól. Az előadásból megtudhatjuk, hogy mire érdemes feltétlenül odafigyelni, és hogyan ne tuningoljunk még véletlenül sem. 

parkapr2.jpg

A Parkoló Parádé színpadán a MűhelyPRN stábjától kérdezhet a közönség, az Autódoki live standjánál pedig a Totalcar Autódoktora ingyenes élő diagnosztikával és tanácsadással vár mindenkit, természetesen nyitott géptetők mellett. A rendezvényen nem csupán beszélnek az autótuningról, az izgalmas megoldásokat testközelből is megcsodálhatja a közönség. A Totalcar csapata összeválogatott tíz, valamilyen szempontból különleges épített autót is, amelyet a pavilon előtt kiállítanak. Ezek között lesz ismerős, amiről már olvashattak az online autós magazinban, de a szervezők természetesen tartogatnak meglepetést is.

“Idén végre korlátozások nélkül gyűlünk össze újra a Hungexpo parkolójában, ahol szándékunk szerint az egész család jól érezheti magát. Nemcsak az év első PP-je lesz, de első alkalommal fonjuk ilyen szorosan egy téma köré a rendezvényt. A tuning jó esetben nemcsak optikai megoldásokról szól, hanem az autó tudásának feljavítása, hangolása a cél - a folyamat mögött pedig rengeteg tudás és történet áll. Akik kilátogatnak, a tulajdonosokkal beszélgetve ezeket is megismerhetik!” – mondta el Perkó Rudolf, a Totalcar ügyvezetője.

parkapr3.jpg

Bár a főszerep a tuningautóké lesz, a Parkoló Parádéra ezúttal sem csak átalakított gépeket várnak, hanem mindenkit, aki szívesen kikapcsolódna. Ismét elhozza különleges festményeit Mártha Balázs, a Parádés bazár pedig gondoskodik arról, hogy ne menjünk haza üres kézzel. Természetesen a gyerekek most sem maradnak ki a programokból: az idei PP-n is lesz lehetőség ingyenes gokartozásra a 3-as fogadó előtti díszkövön, valamint kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval és rengeteg programmal. Aki eddig nem tapasztalta még meg, milyen egy villanyautó nyomatékától az ülésbe préselődni, a 101 EV Park jóvoltából kipróbálhatja, az elmaradhatatlan rendezvényes fotókról pedig az Eneos fotópontja gondoskodik.

A Totalcar az idei év során összesen négy alkalommal várja közös parkolásra az autók szerelmeseit. A májusi rendezvény mellett június 19-én, szeptember 11-én és október 16-án lesz Parkoló Parádé a Hungexpo-n.

A Totalcar Parkoló Parádéval kapcsolatos szponzori lehetőségekről érdeklődjön Indamedia Sales kapcsolattartójánál, vagy írjon a sales@indamedia.hu e-mail-címre!

Hirdetnék