Újabb látogatottsági mutatóban vette át a vezetést az Index

2021-09-07

Az Indamedia portfóliójába tartozó hírportál nyerte az augusztusi olvasottsági versenyt. Az Index minden releváns mutatóban megelőzte versenytársait: mind a napi átlagos, mind pedig a havi látogatószámot tekintve az élen végzett. A lap olvasói csaknem kétszer annyi időt töltöttek az oldalon, mint amennyit a második legnagyobb hírportálon annak látogatói.

Az év nyolcadik hónapjában naponta átlagosan 971 942 felhasználó kereste fel az Indexet, és ezzel az eredménnyel az első helyet szerezte meg az online kiadványok között – immár a nyolcadik egymást követő alkalommal. Ezúttal azonban újabb szintet is lépett a népszerű hírportál, az egész hónap egyedi olvasószámával is megelőzte ugyanis versenytársait: összesen 3 664 520 egyedi látogató böngészte az Indexet augusztusban.

index_stat_aug_1.png

„Az Index az idei évet is stabil piacvezető pozícióban kezdte, azóta a kiadvány olvasottsága, népszerűsége tovább növekedett. Az Indexnél és a többi Indamedia kiadványnál is kiemelkedően erős lesz az őszi időszak tartalomfejlesztési szempontból. Több új formátum indítását tervezzük, amihez kiváló alapot biztosít az Index mostani sikere” – mondta az eredmények kapcsán Ziegler Gábor, az Indamedia-csoport vezérigazgatója.

index_stat_aug_2_1.png

Index az egyik legfontosabb minőségi mutatót, az oldalon eltöltött időt (ATS) tekintve is kiemelkedően teljesített augusztusban. Egy átlagos Index-olvasó napi 8,3 percet töltött a tartalmak böngészésével, ami csaknem kétszerese annak, amit a látogatottsági lista második helyén álló médium saját felhasználói esetében látható.

index_stat_aug_4.jpg

A megtekintések számában is magasan vezeti a mezőnyt az Index a napi átlagos 6 692 778 oldalletöltéssel, mely szignifikánsan magasabb, mint a 2021. augusztusi havi látogatószám alapján felállított Top 5-ös lista többi tagjánál.

index_stat_aug_3.jpg

Hirdetnék