Új vezető az Index Kultúr rovatánál

2019-01-15

A rovatot eddig vezető Libor Anita második kislányával hosszabb szülési szabadságot tervez, 2022-es visszatéréséig Zsuppán András látja el a rovatvezetői feladatokat. A szakember korábban a Magyar Narancsnál és a Heti Válasznál dolgozott újságíróként.

zsuppan_andras_index_2.JPG

"Magyarország vezető hírportáljának kulturális rovatát vezetni páratlan lehetőség és felelősség, hiszen minden, amit írunk, százezrekhez jut el. Azzal a vállalással érkezem, hogy rovat eddigi értékeit megőrizve még sokszínűbb és változatosabb képet adjunk a kultúra gazdagságáról, legyen szó filmekről, kiállításokról, gasztronómiáról, médiáról, építészetről vagy irodalomról. A kultúra a mindennapok része, hiszen moziba, múzeumba és színházba járunk, megkeressük a jó éttermeket, tudatosan megválogatjuk, hogy mit érdemes megnézni a tévében, és milyen zenéket érdemes hallgatni - az Indexnek ehhez kell praktikus segítséget adnia minden érdeklődő, kíváncsi és nyitott gondolkodású olvasó számára."

- mondta el kérésünkre András.

"A kulturális élet egy izgalmas és inspiráló terület, ennek lefedésében Andrásnak nem lesz könnyű dolga, ugyanakkor a szerkesztőség és a kiadó egyaránt támogatja ebben a munkában."

- mondta el Andacs Botond, az Index.hu lapigazgatója.

Sok sikert kívánunk Andrásnak a munkájához!

Fotó: Németh Péter / Index

Hirdetnék