Új ügyvezető a Totalcar élén

2022-06-21

A jövőben Varga Endre látja el az ügyvezetői feladatokat az Indamedia autós magazinjánál. A szakember feladata lesz a Totalcar pozíciójának erősítése mind tartalmi, mind pedig üzleti szempontból.

Az Indamedia csoport vezetése úgy látta, hogy szervezeti átalakítás vált szükségessé a 2000 óta működő autós tematikájú portálnál, a Totalcarnál. A változásokkal a cégcsoport célja, hogy a kiadvány a piac meghatározó és markáns szereplője maradjon.

Varga Endre, a Totalcar új ügyvezetőjeZiegler Gábor, az Indamedia Network Zrt. vezérigazgatója Varga Endrét, az Index.hu lapigazgatóját kérte fel a Totalcar ügyvezetésére. Varga a hírportálnál 2022. januárja óta betöltött pozíciója mellett látja el új feladatait az autós site élén.

„A jelenleginél nagyobb népszerűségnek örvendő, üzletileg sikeresebb Totalcarban gondolkodunk. Kiemelt célunk, hogy az autós site olvasói minél több értékes, egyedi és szórakoztató tartalommal találkozzanak az oldalon, és tovább bővüljön az olvasói bázis. Ennek érdekében érkezik Varga Endre ügyvezetőként, illetve Molnár Barbara tartalomért felelős vezetőként támogatja a szerkesztőség munkáját. Személyükkel nemcsak friss személet érkezik a Totalcarba, hanem olyan vezetői tapasztalat is, ami üzleti és tartalmi szempontból is megnyugtató jövőképet biztosít a Totalcarnak” – mondta Ziegler Gábor, az Indamedia vezérigazgatója.

Az új ügyvezető ambiciózus gazdasági és látogatottsági tervekkel vág neki a feladatnak. „Arra koncentrálunk, hogy a Totalcar egy széles körben kedvelt magazin legyen markáns és erős tartalommal – első körben ezekhez a célokhoz kell a megfelelő stratégiát és eszközöket hozzárendelnünk. Emellett természetesen elvégezzük a finomhangolásokat, és új irányokat is kitűzünk azért, hogy a Totalcar informatív, hasznos, de egyben szórakoztató tartalmaival kitűnjön a piacon” – mondta kinevezése kapcsán Varga Endre, a Totalcar új ügyvezetője.

Molnár Barbara, a Totalcar tartalomért felelős vezetőjeMolnár Barbara, a Port.hu főszerkesztője tartalomért felelős vezetőként támogatja a jövőben a Totalcar szerkesztőségének munkáját. Molnár Barbara kiemelkedő eredményeket ért el a Port.hu-nál, melyeket az online magazin olvasottsága és sikeressége egyaránt bizonyít.

A szakember az új pozíciójával kapcsolatban így fogalmazott: „Megtisztelő és izgalmas feladat egy olyan ismert branddel dolgozni, mint a Totalcar. Azt gondolom, hogy a szerkesztőség munkatársainak szakmai tudása, ötvözve az általunk hozott szemlélettel és tapasztalattal, kellő lendületet tud adni ahhoz, hogy a Totalcar megfeleljen a jelen és jövő kihívásainak. Célunk, hogy a Totalcar a kiemelkedő minőségű tartalmak mellett egy remek csapatot és egy jó hangulatú szerkesztőséget is jelentsen”.

Hirdetnék