Új ügyvezető a Totalcar élén

2021-01-12

Januártól Perkó Rudolf látja el a Totalcar.hu Kft. ügyvezetői feladatait. A korábbi vezető, Bazsó Gábor is a magazinnál folytatja a munkát a kreatív tartalomgyártás területén támogatva a sikeres kiadványt.

Ziegler Gábor, az Indamedia Zrt. vezérigazgatója Perkó Rudolfot, a Totalcar eddigi lapigazgatóját bízta meg 2021 januárjától az ügyvezetői teendők ellátásával. Rudolf tavaly vállalt újra feladatot a kiadványnál, eleve azzal a távlati céllal, hogy idővel ő töltse be a posztot.

36155415_2939061248e3779607fa37841f59e1c1_o.jpg

„Kifejezetten azzal a céllal szerződtettük vissza Rudolfot, hogy átvegye majd a kiadvány vezetését. Örülök, hogy vállalta a felkérést, és biztos vagyok benne, hogy miután lapigazgatóként bizonyított, cégvezetőként is jó eredményeket várhatunk tőle. Bazsó Gábor “Karotta” munkájára és kimeríthetetlen kreatív eredményeire a jövőben is számítunk, a korábbi, közös terveinknek megfelelően ő a tartalomgyártás területén támogatja tovább a Totalcart” – mondta Ziegler Gábor, az Indamedia Zrt. vezérigazgatója.

Bazsó Gábor Karotta már korábban is jelezte a felsővezetés felé, hogy az ügyvezetői feladatok helyett inkább a kreatív kontentek előállítására szeretne fókuszálni, ezért is került tavaly újra a Totalcarhoz Perkó Rudolf. Bazsó Gábor tehát továbbra is a Totalcar csapatát erősíti, saját tartalmak gyártásával és a lap jól ismert arcaként folytatja a munkát.

bazso-gabor-karotta.jpg„Amióta 20 éve először kineveztek a TC ügyvezetőjének, azóta várom ezt a pillanatot. Két évtizede angolspárgázom szétszakadó inakkal a majomkodás és a menedzserkedés között, és bódító lehetőség, hogy idén először összezárhatom a lábaim. Nagyon szeretek Rudival dolgozni, és nagyon örülök, hogy ő irányítja tovább a lapot, amiben végre nyugodtan csinálhatom azt, amit szeretnék” - foglalta össze Karotta a változások hátterét.

Perkó Rudolf személyében egy felkészült és hozzáértő ügyvezetőt kap a Totalcar, Magyarország legnépszerűbb autós kiadója.

Hirdetnék