Új közéleti műsorral érkezik az Index

2023-03-30

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Napokon belül új közéleti hírháttérműsort indít az Index Konkrétan Rónai Egonnal címmel. A sorozat március 30-tól lesz látható a portál felületein, a beszélgetések fókuszában aktuális politikai, gazdasági és közéleti kérdések kapnak helyet, közérthető módon. A műsor minden héten csütörtökön lesz elérhető, házigazdája Rónai Egon lesz.

Az új műsor elsődleges célja, hogy a piacvezető hírportál írott tartalmai mellett minőségi, párbeszéden alapuló videós formátumban is foglalkozzon sokakat érintő hazai közéleti történésekkel – mindezt közérthetően.

Az Index új videós sorozatát – ahogy az elnevezésből is kiderül – Rónai Egon Prima Primissima-díjas újságíró vezeti, aki sok évtizedes újságírói és televíziós tapasztalatával támogatja az Indexet. Rónai Egon a magyar közélet történéseit irányító vendégeivel olyan aktuális politikai és gazdasági témákról beszélget majd, amelyek meghatározzák a közvéleményt és így az emberek mindennapjait.

„Az Index széles tartalmi kínálatának mindig is kiemelten fontos pillére volt a minőségi közéleti tartalmak gyártása, az új formátumunkkal is ezt a stratégiai irányt erősítjük tovább. Egon szerepvállalása óriási segítség számunkra, biztos vagyok benne, hogy megkérdőjelezhetetlen szakmaiságával egy informatív, érdekes formátummal színesedik majd a médiaportfóliónk” – mondta Starcz Ákos, az Index vezérigazgatója.

„Az Index munkatársaival való közös gondolkodás igazán inspiráló számomra. Izgalmas kísérletnek vagyunk részesei, hiszen a videós tartalomgyártás is egyre inkább az online világ felé tolódik, a két szakterület összefonódása már nem a jövő, hanem a jelen. Konkrét kérdésekre, valódi válaszokra számíthatnak a nézők” – fogalmazott az együttműködésről Rónai Egon.

A minden héten csütörtökön jelentkező Konkrétan Rónai Egonnal című formátum epizódjai az Index címlapján, YouTube-csatornáján, valamint az ATV YouTube-csatornáján is elérhetők lesznek.

Rónai Egon az új produkció mellett változatlanul folytatja televíziós munkásságát, műsoraival továbbra is találkozhatnak a nézők az ATV-n.

Hirdetnék