Új korszakba lépett a Színház.hu

2016-11-02

Novembertől megújult tartalommal és külalakkal jelentkezik a Színház.hu, Magyarország egyik legpatinásabb színházi portálja.

untitled-7.png
A Színház.hu a CEMP csoport, azon belül a Fidelio Media Kft. kulturális portfóliójának részeként születik újjá, és szolgálja ki továbbra is a színház iránt érdeklődő közönséget. A változás új szerkesztőséget és új szemlélet is hoz, miközben a portál megőrzi a hazai színházi életben betöltött meghatározó szerepét.

A Színház.hu életében jelentős mérföldkőnek számító redesign által letisztult, friss és korszerű vizuális megjelenésű felület kialakítására nyílt lehetőség. A kiadvány megújulása révén átláthatóbbak lesznek az egyes funkciók, emellett a korábbi menüstruktúrát is újragondoltuk. Célunk, hogy az irányításom alatt működő Fidelio.hu-val közösen meghatározó szereplői legyenek a hazai kulturális, azon belül is a színházi életnek. 

(Várhegyi András, a megújuló portál új főszerkesztője) 

Az eddig létrehozott kulturális folyamatok folytatódnak: ezért a jövőben is tudósítunk majd a színházi élet aktuális eseményeiről, továbbá az eddig – a Színház.hu és a Hálózat a Színházért Alapítvány közreműködésében – létrehozott tartalom is elérhető lesz az oldalon. 

(Andacs Botond, a Színház.hu-t novembertől kiadó Fidelio Media Kft. ügyvezetője)

A Színház.hu alapítója és korábbi ügyvezetője, Herner Dániel, valamint az elmúlt évtized szakmaiságát meghatározó főszerkesztő, Tóth Berta a Hálózat a Színházért Alapítványban dolgoznak tovább.

A Színház.hu a CEMP csoport kifejezetten színházzal foglalkozó kiadványa. Az adatbázisában összegyűlt írások, fényképek és mozgóképek az ezredforduló óta hűen tükrözik a magyar színházi élet történéseit. A portál teret ad a színházi szakma közléseinek is, ezáltal a magyar színházi közeg és a színház iránt érdeklődő közönség első számú online tájékozódási pontjául szolgál.

Hirdetnék