Új főszerkesztő a Totalcar élén

2022-12-09

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Újabb régi motoros a szerkesztőség vezetésében

Az Indamedia autós magazinjának átalakítása új szakaszba lépett. A cél továbbra is olyan portál kialakítása, amely ötvözi azokat a színes és érdekes tartalmi elemeket, amelyek az autózás szerelmeseihez szólnak, de megszólítják a közlekedés iránt más fókusszal érdeklődőket is.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla a Totalcar tartalmi megújításáért lapigazgatóként Balló Marcell felel. Az Indamedia Network az autóiparban és olvasói körben egyaránt jól ismert és kedvelt Iván Róbertet kérte fel 2022. december 12-től a Totalcar főszerkesztői pozíciójának betöltésére.

Iván Róbert a kezdetektől jelen volt a Totalcar életében. Rendezője volt a Totalcar TV műsorának, számos írás és videós tartalom kapcsolódik a nevéhez. Pályafutása során az Indexvideó szerkesztőjeként is dolgozott, emellett dokumentum- és reklámfilmeket készített. Az elmúlt két évben pedig a Totalcar YouTube csatornájáért volt felelős.

Arra a kérdésre, hogy milyen Totalcart szeretne, Iván Róbert így válaszolt: „Olyat, ami mindenről szól, ami mozog, és mindenkihez, aki közlekedik”.

További információ: press@indamedia.hu

Hirdetnék