Új értékesítési igazgató a CEMP Sales House-nál

2017-04-03

Nemzetközileg is tapasztalt vezetővel erősítjük az Index-csoport és a magyar web meghatározó pénzügyi-gazdasági, kulturális, autós, és női kiadványait értékesítő sales house-unk menedzsmentjét. Kiss Péter Európa legnagyobb internet szolgáltatójától, a svéd Telia Carrier-től érkezik hozzánk, ahol 8 éven keresztül account directorként irányította a közel-keleti és afrikai piacok üzletfejlesztését. Korábban az Invitelnél nagykereskedelmi menedzserként, majd a QuaesTel regionális igazgatójaként dolgozott.

kissp.jpg

Péter innovatív versenypiacokon megszerzett tapasztalata és határozott, eredménycentrikus megközelítése jól illeszkedik a CEMP Sales House piacvezetőként képviselt szemléletébe. Örülök, hogy karizmatikus egyéniségével tovább erősíti agilis, szakmailag magasan képzett értékesítési csapatunkat.

Ziegler Gábor, a CEMP Sales House ügyvezető igazgatója

Új vezetői pozícióját a mai napon elfoglaló Kiss Péter feladata, a szektoriális értékesítési terület irányítása mellett, a hatékonyság és eredményesség további növelése lesz.

A nemzetközi telekommunikációs piacon eltöltött 14 év után örömmel csatlakozom a CEMP Sales House csapatához. Célom, hogy a multinacionális környezetben szerzett tapasztalataimat kamatoztatva együtt fejlesszük tovább a cég vállalati kultúráját a következő évek kiemelkedő eredményeinek elérése érdekében.

Kiss Péter, értékesítési igazgató

Ziegler Gábor a CEMP Sales House ügyvezető igazgatójaként változatlanul a vállalatcsoport értékesítési stratégiájáért felel, Dr. Láng Zoltán értékesítési vezető továbbra is az ügynökségi értékesítést irányítja.

Hirdetnék