Telt házas a Metafizika könyvbemutató rendezvénye

2024-03-07

Puzsér Róbert könyvének második kiadása már a megjelenése után pár nappal a könyveladási sikerlisták élére került. Így az sem meglepő, hogy a március 14-re meghirdetett könyvbemutatóra is már minden hely elkelt.

Az Inda Press gondozásában megjelent Metafizika fekete lapjaival és fehér betűivel már megjelenésében sem egy átlagos könyv. Puzsér Róbert korábban a születéshez hasonlította 12 év munkáját felölelő könyve elkészülését és kiadását, és élete főműveként tekint rá.

A Metafizika tavaly decemberi megjelenését követően két hét alatt fogyott el, az érdeklődés azóta sem csökkent: az idén februárban elkészült új kiadás pár nap alatt a Bookline eladási listájának első helyére került. Hamarosan érkezik a harmadik kiadás, melynek megjelenése március végén várható.

A Metafizika könyvbemutatója március 14-én lesz a Ludwig Múzeumban, az eseményen Szily Nóra műsorvezető és Puzsér Róbert beszélgetőtársai azok lesznek, akik segítették a szerzőt az alkotási folyamatban. A könyvhöz hasonlóan az esemény iránt is nagy az érdeklődés, már most betelt helyszín.

Az eseményről készült felvétel elérhető lesz az Index YouTube csatornáján, így azok sem maradnak le, akik most nem tudtak részt venni a bemutatón, illetve a tervek szerint más rendezvényeken is találkozhatnak majd az érdeklődők Puzsér Róbert filozófiai munkájával, a Metafizikával.

Hirdetnék