Tavaszi extrák: mobilhirdetések és natív megoldások

2016-04-01

Májusban két hirdetési megoldásunkat is 10% kedvezménnyel rendelheti meg. 

extrak_nativ_mobil.jpg

Régóta mondjuk, hogy mobilon hirdetni nem csupán fontos és hasznos, de leglátogatottabb hálózatunkban eredményes is. Áprilisban az állóképes mobil hirdetéseket 20% kedvezménnyel adjuk, májusban pedig desktop kampány mellé bármilyen mobilhirdetést 10% extra kedvezménnyel rendelhet.

tavasziextrak_1.jpg

Natív hirdetési megoldásaink újdonságnak számítanak a hazai online piacon. Az eddigi kampányok amellett, hogy innovatív, kreatív, és a szerkesztőségi tartalomhoz természetesen illeszkedő megjelenést biztosítottak hirdetőinknek, rendkívül eredményesek is voltak.

Natív megoldásainkat, ahol a hirdetés nem követeli, hanem kiérdemli a figyelmet, májusban 10% kedvezménnyel rendelheti meg.  

- Lesz bannerünk májusban az Indexen, főnök?
- Nem lesz, János. Kipróbáljuk a natív hirdetést.
- Van vele dolgom?
- Nincs, János, vegye ki az öt napot, amire nem tudtuk elengedni. Hova is ment volna?
- Síelni, főnök.

A CEMP Sales House 2016-os árlistáját innen töltheti le.

Ajánlatért, a részletekért keresse kapcsolattartóját, vagy írjon nekünk!

 

* A hónap terméke akció időtartama 2016. január 1. – december 31. Az akció kizárólag a meghirdetett akciós termékek adott hónapban történő teljesülése esetén használható fel, és a megjelölt kedvezmény mértékéig érvényes az árlistában szereplő kiadványokra. A kedvezmény minden esetben sávosan képződik. Az akció kizárólag a megjelölt hirdetési formátumok állóképes (nem animált) változataira vonatkozik. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A további hónapok akciói a későbbiekben kerülnek meghirdetésre.

Hirdetnék