Szupertanár kerestetik!

2019-07-22

tanar2.jpg

Imádjuk a Dívány projektjeit, mert sorra fognak bele a kreatív, jópofa és társadalmilag fontos kezdeményezésekbe. Az Év Szupertanára versenyt is már harmadik alkalommal szervezik meg. Igen, a Dívány most is keresi azokat a vállalkozó szellemű, jófej, új ötletekkel teli pedagógusokat, akik egyedi és rendhagyó módon keltik fel diákjaik érdeklődését.

Mi a verseny apropója?
A kütyüfüggő, digitális világban szocializálódott generációt igen nagy kihívás lefoglalni valamivel, ami nem köthető az okostelefonjukhoz. A tanároknak persze mindig is őrült nehéz dolga volt a diákok figyelmét és tiszteletét kiérdemelni, ami most, 2019-ben még nehezebb, mint bármikor korábban. A Dívány hisz abban, hogy egy pedagógus kisugárzása, fellépése és módszerei jelentik a kulcsot a diákok figyelméhez és motivációjához, ezért szeretné a Lidl-el karöltve megjutalmazni a legkreatívabb jelentkezőt és ezzel együtt inspirálni a szakma további képviselőit.

Ha ismersz olyan tanárt, aki szerinted ötletesen tartja az óráit, mindenképp oszd meg vele a versenyfelhívást, esetleg, ha pedagógus vagy és a fenti sorokat olvasva magadra ismertél, mint szupertanárra, akkor ne habozz, jelentkezz a versenyre!

Mi szükséges a részvételhez?
A jelentkező írja le 1 oldalban, milyen kreatív módszereket vet be a tanításban, csatoljon az anyaghoz képeket, videókat, amit a zsűri biztosan szeretni fog. A pályamunkát a szupertanar@divany.hu címre kell elküldeni augusztus 5-ig! 

A Lidl  több mint 1 millió forint értékben ajánl fel nyereményeket az egyes helyezettek számára. Ezekről bővebben itt tájékozódhatsz.

Ha hirdetőként érdekelnek a hasonlóan kiemelt és izgalmas projektek, keresd ajánlatért sales-es kapcsolattartód!

Hirdetnék