Szórakoztató videósorozat rajtol legendás autókról a Totalcaron

2022-02-24

Aszfalt legendák címmel indít új sorozatot a Totalcar a Compact Tv-vel közösen. Várhatóan tavasztól tíz részen keresztül mutatnak be egy-egy meghatározó autótípust tágabb kontextusba helyezve. A szórakoztató és egyben informatív videókban a magyar autósport egyik megkerülhetetlen alakja, „Biggy” Robi mesél az autólegendákról.

Az Aszfalt legendák érdekes, kultikus autótípusokat mutat be történelmi és szubkulturális környezetbe helyezve, de a videóban természetesen kitérnek a fontos műszaki sajátosságokra is. A Totalcar új sorozatának műsorvezetője “Biggy” Robi, aki kipróbálta már magát és autóit is a hazai motorsport élet különböző ágaiban, többek közt 2018-ban egyedüli magyarként állt dobogóra a Trackwood Drift Festivalon, 2019-ben pedig a Magyar Drift Bajnokság Profi osztályú bajnoka lett.

“Az angol 'carguy' kifejezést legjobban talán autós arcnak fordíthatnánk, de ez sem adja vissza teljesen a jelentését. A carguyok - köztük mi is a Totalcarnál - azok a kedves autóbolondok, akiket az átlagosnál jobban (vagy csakis) az autók és az autózás körüli dolgok érdekelnek. Számunkra természetes, hogy egy-egy típusra ránézve nem csupán néhány lemezt, kerekeket és műanyagokat látunk, hanem történetek elevenednek meg előttünk, amikben bár látszólag a főszereplő 'csak' egy autó, de mégis sokkal többet mond el az adott korszakról, környezetről mint azt egy kívülálló gondolná. Ezeket a sztorikat mutatja be Robi pörgősen, izgalmasan, látványosan a Totalcar csatornáján. Autósoknak és az autózás iránt kevésbé érdeklődőknek is jó szívvel ajánljuk!” - mondta el az Aszfalt legendákról Perkó Rudolf, a Totalcar ügyvezetője.

Az Aszfalt legendákhoz kapcsolódó támogatói csomagajánlatokról érdeklődjön az Indamedia Sales kapcsolattartójánál, vagy keressen minket a sales@indamedia.hu e-mail-címen!

Hirdetnék