Szeress! Gyűlölj! Kövess! ... és még ... = Index 5.3

2014-10-18

Miben más a legújabb verziónk?

Lett nekünk új fejlécünk és benne Notification Badge-ünk. Hogy az mi az? Az a feltűnő színű kör, benne random számmal. Igen - igen! Ott fent a jobb sarokban!

Mit jelez? Hogy mi mindent írtak össze azok a szerzők, akiket követni akarunk. Igen, nálunk fel lehet iratkozni - első menetben Index szerzőkre és Blog.hu tartalmakra. Azért mert szeretjük őket, vagy pont azért, mert nem, de lemaradni nem akarunk semmiről!

Van egy jó kis filmünk arról, mennyire egyszerű - persze be kell lépni, de az tényleg nem gond indapassal, vagy facebook-azonosítóval. Ezt követően akár cikkben, akár az impresszumban található szerzői profiloldalakon csak kattintani kell a Követés gombocskára, és ennyi! A legfrissebbek megjelennek a badge-re kattintva elővarázsolódó boxban.

Ez még önmagában 5.0 lenne, de mitől 5.3 az Index?

Akkor soroljuk:

- Megújult a 24 óra, ami már nem csak kereső, de alternatív címlapként ad áttekintést a nap híreiről. Mindent megtalál, amit aznap gyártottunk a bal felső sarokban lévő hamburger menüből a Frissre kattintva.

- Új, logikus keresőt kapott a 24 óra és a Mindeközben is, ez utóbbinál szűkíthetünk a Bestofra is, ha csak a lejgobbakra vagyunk kíváncsiak.

- Okosabb ajánlókkal kínálunk tartalmakat a cikkek alatt, hogy tovább tarsunk az oldalon minden látogatót.

- Feldobtuk az impresszumot - szerzői adatlapok gyűjteménye váltotta a szokásos felsorolást. Arcok és nevek mellé érdekességek, meg persze a szerzemények listája társul.

- A laptoptokon és asztali gépeken a lapozóra húzva az egeret láthatóvá válik a következő cikk címe - nincs többé vakon navigálás!

Nem utolsó sorban, a mobilon és tableten minket olvasók kedvéért frissítettük a Mindeközben címlapi megjelenését, meg persze megújítottuk a PORT.hu dobozát is.

Leginkább azért, hogy az Index végére érve olyan programot ajánljunk, ami egy időre távol tartja az internettől.

Bárhol is jár, bármit csinál - a követéssel nem marad le semmiről!

Reméljük tetszik ... ahogy a video is:

 

 

Hirdetnék