Szeptemberben minden nap olcsóbb a Napi.hu-n

2016-08-08

Szeptemberi akciónkban a decemberben megújult Napi.hu-n adunk 20% extra kedvezményt az időtartam alapú, állóképes kampányokra. Az állóképes hirdetés kevésbé tolakszik, mint az izgő-mozgó reklám, ezért nem is zavarja igazán a felhasználói élményt. Különösen fontos ez a CEMP Sales House gazdasági kiadványain, melyek látogatói a leginkább elkötelezettek a tartalom iránt.

A reszponzív Napi.hu megjelenése minden platformon kifogástalan, a 20% extra kedvezmény desktop, tablet, és mobil hirdetési helyekre egész szeptemberben egyaránt jár.

- Gratulálok az eljegyzéséhez János!
- Köszönöm. De már gratulált.
- A szeptemberi bannerkampányt is említettem a Napin?
- Említette, már fel is raktam a marketing mappába az összeset. Still alulvonás napihu 2016 végleges v2 zip néven.
- Nem jön le velem egy eszpresszóra a kantinba?
- Unatkozik, főnök?
- Meglehetősen, János. A héten se Klári, se Katika.
- Nem bánja, ha inkább dolgoznék?
- Dolgozzon csak, János, dolgozzon. És gratulálok az eljegyzéséhez!

A CEMP Sales House 2016-os árlistáját innen töltheti le.

Ajánlatért, a részletekért keresse kapcsolattartóját, vagy írjon nekünk!

* A hónap terméke akció időtartama 2016. január 1. – december 31. Az akció kizárólag a meghirdetett akciós termékek adott hónapban történő teljesülése esetén használható fel, és a megjelölt kedvezmény mértékéig érvényes az árlistában szereplő kiadványokra. A kedvezmény minden esetben sávosan képződik. Az akció kizárólag a megjelölt hirdetési formátumok állóképes (nem animált) változataira vonatkozik. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A további hónapok akciói a későbbiekben kerülnek meghirdetésre.

Hirdetnék