Szálljon be a száguldó cirkuszba az Indexen!

2021-07-15

Július utolsó hétvégéjén Magyarországra látogatnak a világ leggyorsabb autóversenyzői, azaz jön a Formula-1-es Magyar Nagydíj. Ahogy eddig is, az Index minden kanyaron, előzésen, kerékcserén ott lesz, a Hungaroringről pedig exkluzív anyagokkal jelentkezünk.

Olvasóink már megszokhatták, hogy hétről hétre egyedi tartalmakkal jelentkezik az Index a Formula-1-es versenyhétvégéken. Technikai sportokra szakosodott csapatunk Magyarországon egyedülálló tudással rendelkezik, a stábot az a Kling Sándor vezeti, aki évekig a Red Bull istálló főmérnöke volt. Műfajilag változatos tartalmakat állítunk elő: a tudósításoktól kezdve a percről percre közvetítéseken át a podcastig és a videóig, szakértői kommentárokkal igyekszünk az olvasók minden igényét kielégíteni.

"Az év egyik legjobban várt hazai sporteseménye mindig a Formula-1-es Magyar Nagydíj, amire nagyon készülük mi is. Az Index természetesen ott lesz a Hungaroringen, ahonnan helyszíni riportokkal, exkluzív interjúkkal, képgalériákkal és videóval is jelentkezünk. A legkedveltebb autós versenysorozat a Hungaroring mellett az Index virtuális nézőterét is megtölti" - fogalmazott Ilku Miklós, az Index sportért felelős főszerkesztő-helyettese.

A 2021. július 30. és augusztus 2. közötti kampányidőszakban Partnereink számára támogatói csomagajánlatokat kínálunk a Magyar Nagydíjhoz kapcsolódóan.

Ha szeretnéd megismerni ajánlatunkat, kattints a „Hirdetnék” gombra, vagy keresd Indamedia Sales kapcsolattartódat!

Hirdetnék