Szalai Szabolcs ismét Index színekben

2023-08-08

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A közéleti újságíró korábban már dolgozott a hírportálnál, most a videó rovat egyik szerkesztőjeként csatlakozott az Index csapatához.

Szalai Szabolcs 2020-ban igazolt az Index újjáépülő szerkesztőségéhez, és ezt követően a hírportál egyik legismertebb újságírója volt egészen 2022 februárjáig, amikor úgy döntött, az Index-szel jó szakmai együttműködést ápoló ATV-nél folytatja karrierjét.

Az elmúlt időszakban Szalai jelezte az Index vezetése felé, hogy szívesen visszatérne a kiadványhoz. A hírportál szakmai vezetőinek véleménye szerint az újságíró hozzáértése, kreatív gondolkodása és szakmai tapasztalata erősítheti a szerkesztőséget, ezért úgy határoztak, folytatják a közös munkát Szalai Szabolccsal, aki a videó rovat egyik szerkesztőjeként elsősorban közéleti jellegű anyagokat készít majd.

„Szabolcs visszatérésétől azt várjuk, hogy a közéleti lapok közt stabilan piacvezető Index tovább erősödik a videós formátumaiban. Reméljük, tapasztalatával, felkészültségével, ötleteivel hozzásegíti majd lapunkat, hogy közép- és hosszú távon is megőrizzük helyünket a magyar médiapiacon” – mondta Fekete-Szalóky Zoltán, az Index főszerkesztője.

Borítóképen: Szalai Szabolcs

Hirdetnék