Szabadidős tartalmakra felkészülni

2020-09-24

shutterstock_463417910.jpg

Hogyan lehet a pihenésre szánt időt hasznosan és felelősen eltölteni? Több kiadvány is ezzel a témával fog foglalkozni a következő időszakban. Az Index, a Femina, a Dívány és a Port.hu olyan tartalmakkal készülnek, melyekből mindenki megtudhatja, hogy mit érdemes csinálni, ha esetleg kimozdulna az ember otthonról, de arra is lesz példa, hogy mi a tökéletes otthoni szabadidős tevékenység. 

A női kiadványainknál a sportolás, az egészséges életmód, a szépségápolás és a mentális egészség lesz majd a főszerepben. De külön tartalmakkal készülnek majd a szülőknek is. Olyan tippekkel és trükkökkel készülnek, amikből meg lehet tudni, hogy milyen szabadban eltölthető programot érdemes választani, vagy a megszokott módokon túl hogyan lehet hasznos tevékenységgel, különleges játékokkal lefoglalni, szórakoztatni a gyerekeket otthon. 

shutterstock_1275793150.jpg

A Port.hu napi külön programajánlóval készül a kikapcsolódásra vágyóknak. A szabadtéri programok mellől nem hiányozhatnak a filmes, sorozatos és a tévéműsor ajánlóik sem. Utóbbi vonalra erősít rá az Index. Folytatódik az Index Újranéző sorozata, amiben régi, klasszikus, popkult filmek kerülnek elő, hogy kiderüljön: mai szemmel is ugyanolyan jók-e, mint anno voltak. 

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, akkor keresd fel Indamedia Sales kapcsolattartódat.

Hirdetnék