Óriásbannerek az Indexen

2010-09-01

Az online hirdetés fogyasztókra gyakorolt hatását nagyban befolyásolja a médiafelület tematikája, az általa elért közönség és a felhasználóknak az adott médiumhoz való viszonya, de fontos szerepet játszik a használt kreatív formátuma és pozíciója is.

A CEMP Sales House-nál fontosnak tartjuk, hogy a hirdetők a lehető legszélesebb formátumpalettából választhassák ki a céljaiknak legmegfelelőbb megjelenési típust.  Ezért a napokban egyedi megjelenéseinket egy új kinyíló banner formátummal, a sidekick-kel bővítettük, mely a Vodafone, illetve a Raiffeisen kampányában jelent meg először.

Raiffeisen sidekick @ Index címlap

Vodafone sidekick @ Index címlap

A sidekick egy olyan új, látványos hirdetési forma, amely egy hagyományos, oldalba ágyazott hirdetésből indulva félretolja az oldalt, helyet adva egy még az interstitialnél is nagyobb méretű hirdetésnek. A sidekick az oldalba ágyazott kreatív egy megadott részére történő kattintással aktiválható, a kreatív egyéb felületein, beleértve magát a sidekick bannert is, pedig a hirdető landing page-ére mutat.

Az extra felület alkalmas lehet egy ajánlat részleteinek kifejtésére, hangsúlyos image üzenet átadására, a kreatív koncepció további kibontására, microsite-jellegűen konkrét termékek bemutatására vagy akár streaming videók elhelyezésére is. Mindezt anélkül, hogy a felhasználónak el kellene hagynia a fogyasztott tartalmat. A sidekick olyan hirdetési formátum, amely gyakorlatilag "versenytárs", azaz hasonlóan hangsúlyos hirdetés nélkül van jelen az oldalon, kiemelkedve a hagyományos megjelenések közül.

Sidekick jelenleg az Index, Velvet, Totalcar és Dívány kiadványainkra rendelhető, billboard, superbanner vagy skyscraper kreatívokhoz kapcsolódóan. A kinyíló kreatív maximális szélessége 1000 pixel, magassága 750 pixel lehet.  A megjelenés technikai részleteiről az alábbi prezentációban tájékozódhat bővebben.

A sidekick megjelenés 50%-os felárral rendelhető a fenti felületek oldalba ágyazott bannereinek árához képest.

Ha Ön is hasonló megoldást szeretne, kérje ajánlatunkat a sales[at]cemp.hu címen!

Hirdetnék