Öngondoskodás tematikus melléklet - utolsó szabad helyek

2011-05-19

Június elsején indul az Index második egyhetes Tematikus Melléklete (TM), ezúttal a Gazdaság rovaton belül, öngondoskodás témában. Első Tematikus Mellékletünket, a Telkót egy hét alatt közel 250.000 egyedi látogató kereste fel, akik átlagosan 2-3 oldalt töltöttek le. A TM-ben összesen 38 anyag született, amiből a melléklet hetében a 4 videót átlagosan 25-30.000 alkalommal indították el a felhasználók. A Telkó TM idején közel 60%-kal több látogatót vonzott a Tech rovat, mint az azt megelőző időszakban. Hasonló érdeklődésre számítunk az Öngondoskodás TM esetében is.

Az Öngondoskodás TM olyan témákkal foglalkozik majd, mint az európai nyugdíjmodellek, a bankbetéten túli megtakarítási lehetőségek, az adókedvezmények fajtái, a hazai pénzügyi kultúra helyzete, illetve az iskolában szerzett kapcsolatrendszer szerepe. A TM videói olyan témákat dolgoznak majd fel, mint a pénzügyi kultúra az oktatásban (mit tud egy átlagos osztályfőnök a gazdaságról, pénzügyekről, hogy magyarázza el a gyerekeknek a takarékoskodás lényegét), devizakereskedési alapok (oktatóvideó), ill. nemzetközi összehasonlítás a pénzügyi kultúra terén.

Az Öngondoskodás melléklet főtámogatója, a CIB számára szektorkizárólagosságot biztosítunk. A banki szektoron kívüli hirdetők számára van viszont még lehetőség banneres és videóhoz kapcsolódó hirdetési megjelenésekre. Kérje ajánlatunkat a sales[at]cemp[dot]hu címen!

Hirdetnék