Női egészségről szóló podcast indult a Feminán

2022-10-24

A napokban debütált az Intim Sáv, melyben Reiber Gabriella beszélget Dr. Jenei Lóránd szülész-nőgyógyász szakorvossal. A podcast-sorozatban olyan kérdésekre is választ kaphatunk, melyeket sokszor nem merünk feltenni.

„Szeretnénk minél több formátumon keresztül szólni olvasóinkhoz - legyen az új vagy egy már bevált platform újszerű, akár erőteljesebb használata. Most induló podcastünk azért különleges, mert a beszélgetésben a női egészséget érintő fontos kérdésekről szakértő szemmel, de közérthetően beszélünk. Igyekszünk olvasóinkat is bevonni, és azokat a témákat körbejárni, amelyek akár kérdéseiken keresztül, akár a korábbi cikkek tapasztalatai alapján foglalkoztatják őket” – mondta Somodi Hajnalka, a Femina Média ügyvezetője.

A hatrészes sorozat első epizódja a várandósság legfontosabb kérdéseit járja körül a pozitív terhességi teszttől egészen a szülésig, és szóba kerülnek az ezzel kapcsolatos leggyakoribb félelmek és félreértések is. A Femina olvasói emellett név nélkül is feltehetik kérdéseiket, amelyekre szakértő válaszol majd az egyes epizódokban.

A Femina új podcastje kéthetente jelentkezik majd, és itt hallgatható meg.

Hirdetnék