Nívódíjat kapott az Index sportrovata

2024-05-15

A Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) elnöksége szakmai kitüntetésben részesítette az Index teljes sportrovatát. A díjat Krasz Emil rovatvezető a szervezet gyulai kongresszusán vehette át.

Az Index sporthíreinek szerkesztői a napi történéseket, eseményeket igyekeznek realtime lekövetni, de nem csak frissességben, hanem mélységében és színességben is az olvasók maximális kiszolgálására törekszenek – ehhez a biztos alapot a lelkes, elhivatott, szakmailag hozzáértő újságíró bázis adja, akiknek munkásságát a MSÚSZ 2024. május 13-án hivatalosan is díjazta.

Az összképet tekintve mindez aligha működhetne ilyen színvonalon, ha a lap kollektívája szinte kivétel nélkül ne érezné magáénak ilyen-olyan módon a sportot. Csapategységünket kovácsolja még erősebbé, hogy most nem egyénileg, hanem rovatként érdemeltünk kitüntetést, ennek értékét pedig emeli, hogy szakmabeli kollégák ismerték el a munkánk színvonalát – köszönte meg Krasz Emil a díjat a rangos átadó gálán.

Az Index sportrovatának szerkesztői ezen a nyáron mind a labdarugó Európa-bajnokság, mind az Olimpia helyszíneiről élőben tájékoztatnak, de a legfrissebb információk mellett exkluzív interjúkkal és backstage-tartalmakkal is igyekeznek ellátni az érdeklődőket.

Azon leszünk, hogy ezeket az eseményeket a most elismert csapat irányításával egy piacvezető portáltól elvárható magas színvonalon hozzuk el olvasóinknak – nyilatkozott Fekete-Szalóky Zoltán, az Index hírportál főszerkesztője. – Nagyon büszkék vagyunk erre a szakmai elismerésre. Az elmúlt években már több kollégánk kapott komoly díjat, most az Index egyik rovatát, vagyis egy egész közösség munkáját jutalmazták a szakmabeliek. Köszönöm a csapat lelkiismeretes, profi munkáját!

Dénes Tamás, a Magyar Sportújságírók Szövetségének titkára a díjátadón kiemelte, hogy kollektív kitüntetésre ritkán adódik példa az elismerések történetében.

Borítóképen balról: Huber Tamás, Klicasz Szpirosz, Borbély László, Szöllősi György (MSÚSZ-elnök), Krasz Emil, Kocsmár-Tóth István és Kiss Márton

Hirdetnék