Nevet vált a cemp-x online csoport

2018-11-29

A cemp-x online Zrt. kiadóvállalat a jövőben Indamedia Network Zrt. néven üzemel tovább. Az Index, a Velvet, a Dívány, a Totalcar, a Femina, a Napi.hu, a Port.hu és a Blog.hu hirdetési felületeit kizárólagosan értékesítő cég pedig Indamedia Sales Kft. néven folytatja működését.

indamedia_poszt_1.jpg


Az Indamedia Network a karakteres, meghatározó kiadványai és piacvezető közösségi szolgáltatásai révén változatlanul a magyar web egyik legnagyobb médiacsoportja. Továbbra is azon dolgozunk, hogy elégedett olvasók és felhasználók millióit szolgáljuk ki minden nap.

- Mondta el Ziegler Gábor, a vállalat társtulajdonos vezérigazgatója.


A tulajdonosi struktúra változatlan, Ziegler Gáborral továbbra is ketten alkotjuk a tulajdonosi kört. Az Indamedia Network tulajdonában álló vállalatok, a dívány.hu Kft., a TotalCar.hu Kft., a www.Napi.hu Online Kft., a PORT.hu Kft, a Femina Media Kft., az Inda-Labs Zrt. és az Indamedia Sales Kft. működésében sem jelent változást az átnevezési folyamat.

– erősítette meg Oltyán József, tulajdonostárs.


Indamedia Sales néven is azon dolgozunk, hogy a magyar net kedvenc kiadványain a lehető legeredményesebb kampányokat valósítsuk meg. Büszkék vagyunk a partnereink bizalmára, a változatlan működéssel és az általunk biztosított előnyökkel az ő céljaikat kívánjuk támogatni.

– tette hozzá Abonyi Bernadett, az Indamedia Sales Kft. ügyvezetője.


Az Inda előtagot cégcsoportunk fejlesztésekért és szolgáltatásokért felelős tagja, az Inda-Labs Zrt. már több mint egy évtizede használja. Az átnevezéssel a vállalatcsoport a piaci szereplők számára ismerős új néven folytatja változatlan tevékenységét.
A vállalatok működését és a partnerekkel kötött megállapodásait nem befolyásolja a névváltás.


A szükséges cégjogi lépéseket 2018.11.29-én mindkét társaság megtette.

Az Indamédia Sales által értékesített kiadványokról, és azok olvasóközönségéről ide kattintva tájékozódhat infografikánkból.

Hirdetnék