Napi.hu konferenciák: Hungarian Energy Investors Forum 2019

2019-03-13

napi_energia.jpg

A piac egyik legmeghatározóbb gazdasági siteja, a Napi.hu 2001 szeptemberétől szervez konferenciákat, így finoman szólva is régi motoros a területen. Bár a rendezvények sokszínűek: üzleti reggelik, tematikus előadások, workshopok, de az közös bennük, hogy szuper-intenzív kommunikációval támogatják meg őket, már a beharangozási fázisban is.

A következő konferencia a Hungarian Energy Investors Forum 2019, március 22-én. Ez már a tizedik olyan energetikai előadása a Napi.hu-nak, ami egy platformra invitálja az energiaszektor meghatározó szereplőit.
A téma pedig több, mint aktuális: a napenergia meghódítja Magyarországot, mely önmagában is egy sor új, esetenként ismeretlen helyzetet és feladatot generál, és átértékeli a hagyományos termelői, szolgáltatói és hatósági hozzáállást is.

Ha szeretnéd a konferenciák iránt érdeklődőket, mint célcsoportot megcélozni olvasd át a rendelkezésre álló szponzorcsomagjainkat és lehetőségeket!

Ha a konferenciák mellett érdekelnek a Napi.hu felületei is, azt is megértjük, hiszen januárban 19 millió felett volt az oldalmegtekintések száma és csaknem 2 millió az egyedi userek száma.*

 

 

Source: Hungary, DKT-Gemius (15+ domestic audience), 2019-01-01 - 2019-01-31

Hirdetnék