Nagy az öröm a Maci óvoda Csibe csoportjában

2016-09-06

Lezajlott a Femina és a Pölöskei Szörp közös jótékonysági ovicsinosító akciója, aminek a legjobban most a jászberényi Maci Alapítványi Óvoda Csibe csoportja örül.

A Femina először 2014-ben írta ki jótékonysági pályázatát, akkor az ovitündérek felhívására rengeteg óvoda jelentkezett, és a céges csapatépítésként szervezett ovifelújitás óriási sikert aratott. Idén a kezdeményezéshez sikerült megnyernünk a Pölöskei Szörpöt, így közösen vártuk a pályázatokat az egész országból. 

A felhívás nem csupán a Femina.hu-n, hanem a Pölöskei Szörp termékein is megjelent, így a két márka egymást erősítve ért el még szélesebb közönséget. A felhívásra érkezett több mint 120 pályázat közül a Femina olvasói szavazták meg, hogy idén a jászberényi Maci Alapítványi Óvodát varázsolják szebbé az ovitündérek.

Augusztus utolsó napjaiban, ezúttal is csapatépítés keretén belül, konduktív eszközökkel, érzékelés-fejlesztő játékokkal újítottuk meg az ovi eszközparkját, a gyerekek igényeinek megfelelő bútorokkal rendeztük be a Csibe csoportot, festettünk a kicsiknek egy több funkciós mágnes- és krétafalat, végül egy fát is ültettünk emlékül.

(Festés, felújítás, és boldog ovisok mozgóképen)

Az ovicsinosítás azért is szívügyünk, és szeretnénk, hogy hagyománnyá váljon, mert a gyermekek fejlődéséhez fontosnak érezzük, hogy az óvodai környezet - ahol először kerülnek közösségbe, és tanulják meg, milyen együtt lenni, együttműködni másokkal -  megfelelő és inspiráló legyen számukra.  Az Ovitündér projekt nem áll meg, jövőre újabb óvodában próbálunk csodát tenni támogatóinkkal.

A pályázatot több mint 16 000 alkalommal nyitották meg, a szavazási időszak 2 hete alatt, pedig több mint 42 000 megtekintés volt a szavazati oldalon.
A támogató kampány a felhívó és a szavazási szakaszt együttvéve körülbelül 2 millió alkalommal jelent meg.

Hirdetnék