Molnár Barabara a Port.hu új főszerkesztője

2020-09-16

Az ország nagy része a Port.hu-n tájékozódik, ha élményre vágyik. Minden, ami mozi, tévéműsor, színház, gyerekprogram vagy bármilyen kikapcsolódás, itt egy helyen megtalálható. Az oldal 1995-ben indult és 2009 óta egyedülálló szerepet tölt be a piacon, hiszen nincs másik olyan site hazánkban, amelyen ennyire átfogóan lenne elérhető a teljes kulturális paletta. 

2016-os megújulása óta pedig egyedülálló a magyar piacon az itt elérhető

Most ismét megújul a Port.hu

Az új főszerkesztő, Molnár Barbara a tartalom bővítésében látja a Port.hu jövőjét. Ezért is számíthatunk arra, hogy megtartva a régi profilt és olvasókat, új kibővített tartalmakkal jelentkezik a Port.hu. 

A Port.hu eddig főleg a tévénézők és a filmek szerelmesei között volt népszerű. Szeretnénk bővíteni az olvasóink körét, a Port.hu jelenlegi profiljának megtartása mellett, célunk egy fiatalos, innovatív elsősorban "popkulturális" site-ot létrehozni.

- foglalta össze a jövőbeli elképzeléseket Molnár Barbara, főszerkesztő.

A popkultúra egyik nagy szelete ugyan a film, de emellett számos más oldala is van, ami képes nagyon sok embert megmozdítani, ezért a jövőben olyan új közösségek felé is tudnak nyitni, mint például a gamerek. 

Ha te is szeretnél a Port.hun hirdetni keresd fel bátran Indamedia Sales kapcsolattartódat.

Hirdetnék