Mobil kreatív pályázat - eredményhirdetés

2011-02-22

Február 10-én zárult a mobil kreatív pályázatunk, melyre 22 érvényes nevezés érkezett. A pályázók között a gépjármű, a pénzintézet, a telekommunikáció, az fmcg, a média, a kultúra és a szolgáltatás szektor egyaránt képviseltette magát.

A nagybecsű zsűri kinyilvánította a véleményét mind a legjobb, mint a legszebb kategóriában, a két győztes pedig a Budapest Bank és a Samsung Galaxy Tab kreatívja lett.

A legjobbnak tartott hirdetés: Budapest Bank

A kreatívot készítette: Kiricsi Dávid.

"Tetszett a benne levő üzenet, amit jól kombináltak össze a videójáték retróval, és a BB lepkét, mint korongot is ügyesen használták." - angelday (plastik.hu)

"Apró kis ötlet, bátrabb kivitelezés, és amúgy is hálás vagyok minden olyan Budapest Bankos anyagért, ahol nem Zoltán köszön rám."  - reklámbuzi (addict.blog.hu)

A legszebb 57 kilopixel: Samsung Galaxy Tab

A kreatívot készítette: a kirowski csapata.

"A legszebb 57 kilopixel persze megfoghatatlan kategória, a zsűri el is civakodott egy darabon. Végül a Láthatatlan Márkázás Különdíjára aspiráló Samsung Galaxy Tab hirdetését választottuk, mert rokonszenvesen, tisztán minimál, van értelme, és mindennél progresszívebb, hogy a hirdetett termék márkaneve csak pásztázó elektronmikroszkóppal látható. A magabiztos szerénység gyönyörködtet, gratulálunk." - Karotta (Index.hu)

"hát vicces, hogy a legszebb x kilopixel diját a legminimálabb hirdetés viszi el, de ez az én szívemnek kedves." - etele (Gawker)

A nyertesek egy-egy hét m.index mobil hirdetéssel, illetve egy-egy 64 gigás, 3G-s iPaddel lettek gazdagabbak.

Ami a felhasználók "szavazatait" illeti, legnagyobb arányban a kirowski hibakeresős állásajánlata, a Peugeot 508, illetve a Samsung Galaxy Tab hirdetése aktivizálta őket.

kirowski álláshirdetés

Peugeot 508

Köszönjük a pályázóknak a nevezéseket, a zsűrinek zsűrizést és gratulálunk a nyerteseknek!

Hirdetnék