Mi a TikTokod? címmel indít online tehetségkutatót az Index

2021-10-29

Október 31-én este indul az Index online tehetségkutató műsora, melyben a hírportál és a Compact Tv közösen keresi Magyarország legjobb tiktokkereit.

„Egy érdekes utazás vette kezdetét nyáron, amikor elkezdtünk gondolkodni egy új, TikTokhoz kapcsolható formátumon. Az Index számára mindig is fontos volt, hogy trendszetter márkaként elsőként hozzon be újításokat akár technológiai oldalon, akár egy új platform bemutatásával. Ebbe a fura, de egyben érdekes digitális világba vezetjük be ezzel az új műsorral az Index olvasóit” – mondta Starcz Ákos, az Index vezérigazgatója.

A most induló, online tehetségkutatóban bemutatott produkciókat szakmai zsűri értékeli, melynek tagja Molnár Nini, a Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert divattervező; Turai Barna, a Márkó és Barna Síkideg podcast egyik házigazdája; Hajós András, az ebben a sorban abszolút kakukktojásnak számító, de az új dolgokra mindig nyitott showman, valamint Csaby1, a TikTok 187 ezer követővel rendelkező koronázatlan királya. A műsor házigazdája és kreatív producere Linczényi Márkó.

A műsor alapkoncepcióját Márkó foglalta össze: „A TikTok nemcsak dörömböl az ajtón, de már páros lábbal ránk is rúgta, és több millióan töltenek fel rá tartalmakat egész Magyarországon. A zenészektől a stand-uposokon át a gasztrobloggerekig mindenki nap mint nap posztolja a videókat, egyszerre lett mindenkiből táncos, énekes, rendező, operatőr és vágó. Akkor miért ne mutathatnánk be és díjazhatnánk őket? A Mi a Toktokodban megkeressük, hogy ebből a több millió emberből ki az, aki három fordulón át a legeredetibb és legkreatívabb, és a négytagú zsűrivel kiválasztjuk, hogy ki lesz Magyarország tiktokkere.” 

Az előzetes castingok során több mint száz produkció került a zsűri elé, akik hosszas mérlegelés és gondolkodás után szűkítették le a listát azokra a jelentkezőkre, akikkel találkozni fognak a nézők a selejtezők során.

A TikTok trendek hajszolását és a zsűri kegyeinek elnyerésére tett kísérleteket 5 héten keresztül összesen 12 epizódban követhetik a nézők, akik a selejtezőktől az elődöntőn át egészen a december 5-én megtartott fináléig izgulhatnak kedvenceikért. Az adások az Indexen és a hírportál YouTube csatornáján is megtekinthetők.

Hirdetnék