Mediafuture. Média? Marketing? Reklám? Jó helyen vagy.

2024-01-16

Az Indamedia csoport média és marketing-kommunikációs online kiadványt indít!

Az Indamedia Zrt. 2024. januárjában új média és marketing-kommunikációs kiadványt indít útjára, amellyel elsősorban a szakmai közösséget célozza meg és amelynek célkitűzése egy olyan prémium minőségű, inspiráló, szakmailag hiteles és előremutató oldal létrehozása, amely nemcsak hazai, de nemzetközi viszonylatban is releváns és naprakész információkkal látja el a magyarországi kommunikációs iparág minden szereplőjét.

A MediaFuture elnevezésű kiadványban önálló teret szentelünk a média, a marketing-kommunikáció, a reklám, a PR és egyéb kapcsolódó területeknek, illetve igyekszünk minden olyan témában információval szolgálni, amely megkönnyíti ennek a rendkívül gyorsan változó iparágszereplőinek a munkáját.

Állandó újságírói és szerkesztői csapatunk mellett a magyar kommunikációs szakma legkiemelkedőbb szakembereivel, mint külsős szerzőkkel is készülünk, olyan szakértőkkel, akik hazai és nemzetközi tapasztalataikkal, tájékozottságukkal és gyakorlati tudásukkal hiteles forrást jelentenek leendő olvasóinknak.

Hiszünk abban, hogy új kiadványunkkal hozzá tudunk járulni a kommunikációs iparágban dolgozók szakmai fejlődéséhez és lehetőséget, valamint platformot tudunk biztosítani ezen szereplők szorosabb szakmai együttműködéséhez. 

Hirdetnék