Marczisovszky Márton vezeti az Index Social csapatát

2019-02-26

Marci 2007-ben, újságíró gyakornokként kezdte pályáját a Velvetnél, 2011-ben szerkesztővé lépett elő. 2016-ban a Port.hu főszerkesztő helyettese lett, ahonnan 2017-ben a Zoom.hu-hoz ment Szórakozás rovatvezetői pozícióba. Ősz óta erősíti az Index szerkesztőségét.

mm.jpg

Régóta szerettem volna az Indexben dolgozni, és amikor lehetőség nyílt arra, hogy egy olyan új rovat létrehozásában vegyek részt, ami még közel is áll az engem érdeklő területekhez, akkor nem volt sok gondolkoznivalóm. Az Indexben korábban nem foglalkoztunk dedikáltan azzal, hogy a közösségi médiában milyen felületeken milyen kommunikációval jelenünk meg, az érkezésemmel és a 2018 végén apró lépésekkel elinduló rovattal most már erre is külön hangsúlyt fektetünk. Ez egy olyan háttérmunka, amiben egyszerre vannak jelen tartalomelőállítói, tartalommenedzselői és közönségkapcsolati feladatok, éppen ezért állandóan érdekes, hiszen minden nap más és más kihívásokkal találja magát szembe az ember.

- mondta el kérésünkre Marci.

Több éves álmunk vált valóra azzal, hogy felállhatott végre a social rovat. A változástól azt reméljük, hogy professzionálisabb lesz a jelenlétünk a közösségi médiában, és olyan területekre is bemerészkedünk, ahol eddig nem voltunk jelen. Az pedig külön öröm, hogy Marczisovszky Marci lett ennek a rovatnak a vezetője, aki bár soha nem volt indexes, mégis hosszú éveket töltött a közvetlen közelünkben, részt vett olyan projektekben, mint az amerikai elnökválasztás, és mindig is úgy tekintettünk rá, mint egy indexes arcra.

- fűzte hozzá Tóth-Szenesi Attila, az Index főszerkesztője.

Sok sikert kívánunk a munkájához!

Fotó: Velvet

Hirdetnék