Már a Port.hu-n is van Quality Placement!

2019-07-04

Az Index, a Dívány a Totalcar és a Femina után már a magyar IMDb-nek is megfeleltethető, a legnagyobb online kulturális programajánlóként, illetve filmes adatbázisként működő magyar oldalra is kikerült a QP logója.

Ha egy fesztiválos ajánlót,...

port5.png

esetleg a tévében futó műsorokról szóló cikket,.. 

port3.png

vagy filmkritikát olvas az ember, akkor máris feltűnik, hogy a jobb oldalon lévő hirdetés már Quality Placement minősítéssel van ellátva. Ez annyit tesz, hogy az adott zónában egyszerre érvényesül a Brand Safety és a magas viewability is.

Ide jutott az 1995-ben létrehozott garázscég, hogy 2019-re az ország legnagyobb, leglátogatottabb kulturális programajánlója legyen a neten. A Port.hu már messze  több, mint egy online tévéújság. Színházzal kapcsolatos, fesztiválos, irodalmi és egyéb események programajnlói mellett rengeteg minőségi szerkesztőségi tartalmak, kritikák, figyelemfelkeltő cikkek jelennek meg. Az oldal alapját persze vitathatatlanul az adatbázis képezi.

Havi szinten milliós nagyságrendben költünk a tévé, mozi, színház és egyéb szabadidős tevékenységek programjainak rögzítésére. Ez a ráfordítás a garancia arra, hogy minőségi megjelenések legyenek az oldalon. A Port.hu-nál több mint egy tucat kolléga dolgozik azon, hogy a nívótlan anyagokat kiszűrve, téves információkat mellőzve rögzítsék az adatokat a rendszerben. Ennek köszönhető, hogy napi szinten átlagosan 120 ezer ember keresi fel az oldalt, ennek tudható be, hogy mi vagyunk a legnagyobbak ezen a téren a piacon

- mondta Andacs Botond, a lap ügyvezetője.

 

Minőségbiztosítási tájékoztatónkat itt lehet elolvasni.

Hirdetnék