Legyél részese a Napi.hu konferenciáinak

2020-09-11

shutterstock_633513077.jpg

A napi.hu 2001 óta tartja gazdasági szakkonferenciáit elismert neves előadókkal, aktuális, közvéleményt leginkább érdeklő témákban. Idén szeptemberben két eseménnyel is várják az érdeklődőket. 

Energy Investors Forum 2020

Tervezett időpont: 2020. szeptember 16. 

A konferencián többek között szó lesz az energetika jövőjéről, bővebben pedig a napenergia térhódításáról Magyarországon. A Napi.hu – a Lounge Communicationnel együttműködve – arra vállalkozik, hogy az iparág meghatározó szereplőit (döntéshozókat, végrehajtókat, beruházókat és más piaci szereplőket) egy platformra meginvitálva, friss és pontos látleletet adjon mindarról, ami a holnap -holnaputáni magyar energiaszektorban várható.

HR -vezetők Országos Konferenciája 2020

Tervezett időpont: 2020. szeptember 30. 

Az elmúlt években a magyarországi vállalatoknak egyszerre kell megküzdeniük az új munkavállalókért és meglévő embereik megtartásáért. Ez óriási nyomást gyakorol a HR - osztályokra, amelyeknek nem csak a bérversennyel és a fluktuációval kell boldogulniuk, hanem időnként a nem megfelelően képzett emberek tömeges megjelenésével is. Konferenciánkon többek közt arra keressük a választ, hogy tényleg szükségszerű -e a dolgozói állományok folytonos bővítése, illetve megújítása? Milyen alternatívák állnak rendelkezésre az oktatásban, a képzésben, a digitalizációban és a fluktuációkezelésben?

 

Az eseményeken lehetőség van online és offline felületeken is hirdetni, amennyiben felkeltettük érdeklődésedet keresd fel Indamedia Sales kapcsolatartódat.

Hirdetnék