KRACH: új podcast sorozat by Economx

2023-09-19

Miért és mikor következik be gazdasági válság? Mennyire törvényszerű, hogy időről időre válságjelenségek nehezítik a gazdasági szereplők életét? Milyen mintázatokat írnak le ezek a válságok?

Ilyen és hasonló kérdésekre keresik a választ az Economx (a volt Napi.hu) most induló podcast sorozatának készítői: Gáll Csongor és Magyar Márton műsorvezetők. Beszélgetőpartnereik elismert közgazdászok, kutatók, egyetemi tanárok és cégvezetők, akik nemcsak a válságok okait, hanem a krízisekből való kilábalás lehetőségeit is kutatják.

Kéthetente csütörtökönként Krach: a holland tulipánláztól (1630) a hiperinfláción át (1945) az ingatlanválságig (2008-2009) sok olyan témát feldolgoznak, ami a döntéshozók mellett a cégvezetőknek is tippeket adhat egy-egy válság túléléséhez, a megoldások megtalálásához.

“A podcastsorozat is a hírportál megújításának része: a név- és designváltás csak az első lépés abban a folyamatban, amit megkezdtünk az Indamedia gazdasági, szeriőz lapjánál. A következő hetekben, hónapokban új tartalmi elemekkel, új funkciókkal, új szolgáltatásokkal folytatódik az Economx pozícionálása.” – nyilatkozta Mucsányi Marianna, az Indamedia tartalomfejlesztési igazgatója. Kitért arra is, hogy a szeptember 11-én megrendezett AISummit 2023 konferencián debütált a megújult gazdasági lap, és az első visszajelzések szerint elnyerte a közönség tetszését.

Halgass bele!

Legfrissebb hírek

Teljes megújulás - A Napi.hu mostantól ECONOMX

Elolvasom
Hirdetnék