Kívül-belül prémium – ez a megújult Dívány

2024-04-16

Letisztult, modern külsővel és izgalmas tartalmi elemekkel újult meg prémium kiadványunk, a Dívány. Az alábbiakban bemutatjuk, miért a mi Díványunk a legjobb hely a kikapcsolódásra, pihenésre és tartalmas szórakozásra.

Legutóbb 2021-ben volt nagyobb ívű fejlesztés a Díványon, mely a mobileszközökön való felhasználói élmény javítását célozta. Az azóta eltelt néhány évben jelentős, több területet is érintő változások történtek kiadványunknál, amelyek egyértelműen hozzájárultak a magazin eredményeinek felfelé íveléséhez. A mostani megújulással ezt a fejlődést és prémium státuszt kívántuk vizuálisan és funkciókban is lekövetni: egy letisztultabb és elegánsabb Dívánnyal találkozhatnak olvasóink, de hűen a szlogenükhöz figyeltünk arra is, hogy megmaradjon némi játékosság és vagányság.

Dívány – A világ innen több.

Milyen az új Dívány?

A legapróbb részletektől kezdve szerettük volna megteremteni a teljes harmóniát, amely közvetíti a Dívány egyik legfőbb értékét, hogy kívül-belül prémium. Könnyebb olvashatóság, a tartalmak minél felhasználóbarátabb elérése, letisztult és jól áttekinthető oldalszerkezet, valamint elegáns megjelenés – ezek voltak a legfontosabb célok, amelyek mentén megújult a Dívány.

Új tartalmi elemek

A dizájnváltás tartalmi megújulást is hozott, a jól ismert rovatok mellett elindítjuk a VIP-t, melynek fókuszában híres és ismert emberek lesznek. További újdonság a főszerkesztői ajánlódoboz is, ahol Reiber Gabriella mutatja be előző heti kedvenc cikkeit, ezzel is szerettük volna növelni a személyességet és a szerzői hitelességet.

Folyamatos fejlődésben

Online magazinunk története igazi sikersztorinak számít: az évek óta tartó, folyamatos látogatószám-növekedés mellett prémium olvasói bázisát is meg tudta tartani. Elég, ha csak a legfrissebb, első negyedéves adatokat nézzük összevetve a korábbi évek hasonló időszakával.

Hirdetnék