Kiadványaink HTTPS-re váltanak, arra buzdítjuk Önöket is, tegyék meg ezt weboldalaikon!

2017-11-02

A biztonságos netezés alapvető felhasználói igény, amit a mára elavultnak számító HTTP protokoll nem tud maradéktalanul teljesíteni. A világ ezért egyre szaporábban áll át a számítógépünk és a weboldalakat kiszolgáló szerver közötti titkos kommunikációt garantáló HTTPS-re. A váltásnak a Google adott nagy lökést azzal, hogy keresője találati listájában nem csupán előnyben részesíti a HTTPS-t használó weboldalakat, de októbertől böngészőjében egyenesen veszélyre figyelmezteti a nem ilyen oldalra tévedő felhasználókat. Ahogyan a Firefox is.

ssl.png

Kiadványaink teljes körű átállása nem csak azt jelenti, hogy olvasóként Ön is a biztonság nyugalmával hódolhat tartalomfogyasztási szokásainak oldalainkon, hanem hogy hirdetései csak akkor fognak ebben a biztonságos környezetben megfelelően működni, ha hasonlóan biztonságos, azaz HTTPS-t használó weboldalról betöltve csábítják és vezetik a csábításnak kattintással engedő felhasználóinkat a céloldalra.

Ha az Ön landing oldala még HTTP alapú, csupán javasoljuk, hogy váltson, de a hirdetései kizárólag akkor jelennek meg a jövőben, ha azokat HTTPS oldalról hívjuk meg és illesztjük be kiadványaink hirdetési zónáiba. A nagyobb adszerverek természetesen már eleget tesznek ennek a követelménynek, valószínűleg az is, amit hirdetései kiszolgálására használ. Ezt könnyen ellenőrizheti, ha a kampányához küldött saját adszerver kód https://-sel kezdődik, minden rendben lesz a hirdetések megjelenítésével. Ha pedig nem ilyet küld, úgyis figyelmeztetjük, hogy nem tudjuk elfogadni a bűvös S nélkül.

További információkért böngéssze technikai specifikációnkat, írjon nekünk, vagy keresse kapcsolattartóját!

Hirdetnék