Készülj nálunk a karácsonyra!

2020-11-26

ims_karacsonyfa_vegyes.jpg

Ahogy az ajándékok vásárlását nem szabad az utolsó pillanatra hagyni, úgy a hirdetések időzítését is célszerű minél előbb elkezdeni. Utóbbiban tudunk segíteni, mivel náláunk több kiadvány több különböző megközelítésben készül az ünnepekre, többek között magazinos, közkedvelt és színes tartalmak fognak megjelenni ebben az időszakban. 

  A Napi.hu 3 héten keresztül prémium gazdasági vonalon, de mégis más-más megközelítésben foglalkozik a karácsonnyal: online vásárlás, banki és általános témák is várhatók a mellékleten. A Port.hu adventi alrovata nem lesz más, mint egy igazi kulturális, ünnepi ajánló, ahol a tv műsoroktól kezdve, a karácsonyi könyvajánlatokon keresztül, egészen más, advent témájú tartalmakig minden megtalálható.

shutterstock_114877261.jpg

Női kiadványaink közül a Dívány is azon lesz, hogy megalapozza a karácsonyi hangulatot. Anyagaik között az olvasó találkozhat történelmi, irodalmi, kulturális érdekességekkel, valamint a készülődést segítő vásárlási és gasztrotippekkel egyaránt. Az adventi időszakban a Feminán minden a Karácsony körül forog. A női site ismét jelentkezik egyedi mellékletével, amely minden évben nagy siker. A legjobb karácsonyi dekorok és ajándékötletek mellett hasznos tippekkel és az adventi ünnepkörhöz kapcsolódó érdekességekkel, szokásokkal készülnek. A Sóbors anyagai pedig már most a karácsonyról szólnak. Nem csak a sütés-főzésről lesz szó, hanem az ajándékozásról is.

 További részletekért érdeklődj Indamedia Sales kapcsolattartódnál!

Hirdetnék